Σε καθημερινή βάση, όπως ισχυρίζεται σε ανακοίνωση του ο Δήμος Γαλατσίου, παρατηρείται ανεξέλεγκτη εναπόθεση ογκοδών αντικειμένων στους δρόμους της πόλης και ζητάει την συνεργασία των δημοτών με τις υπηρεσίες του Δήμου.
Η ανακοίνωση του Δήμου αναφέρει:
«Ο Δήμος Γαλατσίου σας ενημερώνει ότι η περισυλλογή των ογκωδών αντικειμένων πρέπει να γίνεται μόνο κατόπιν συνεννόησης με το Τμήμα Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, επικοινωνώντας στο τηλέφωνο 210-2221382 ή στο email: katharipoli@galatsi.gr, για να οριστεί συγκεκριμένος χρόνος και τόπος και να μην γίνεται ανεξέλεγκτα σε διάφορες τοποθεσίες.
Θερμή παράκληση, λοιπόν, σε κατοίκους και επιχειρηματίες να ενημερώνουν εγκαίρως για τα ογκώδη αντικείμενα που επιθυμούν να κατεβάσουν στο πεζοδρόμιο, ώστε να μην παρατηρείται σε καθημερινή βάση το φαινόμενο της ανεξέλεγκτης εναπόθεσης (στρώματα, κλαδιά, έπιπλα κ.α) σε σημεία του Δήμου και να μην δυσχεραίνει το έργο των εργαζομένων στην καθαριότητα».
«Το καθαρό περιβάλλον είναι πολιτισμός»
Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Αδάμ Καραμπέτσος επισημαίνει ότι: «Το καθαρό περιβάλλον είναι πολιτισμός και υπόθεση όλων μας. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να γίνεται η εναπόθεση των ογκωδών αντικειμένων μέσα στους κάδους ή σε διάσπαρτα σημεία».
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας