Απόψε στις 23:20 επιστρέφει το «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη. Η εκπομπή έρευνας του MEGA ρίχνει φως στο θρίλερ του Μεσολογγίου.
Τι θα δούμε απόψε
Άγνωστες λεπτομέρειες, παρασκήνιο και αποκαλύψεις που καίνε…Όλα όσα εμπιστεύτηκε ο αγνοούμενος σε πρόσωπο-«κλειδί» πριν ανοίξει η γη και τον καταπιεί. Τι αποκαλύπτει στην εκπομπή μάρτυρας που ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον κατηγορούμενο την ώρα που προσπαθούσε να «χτίσει» άλλοθι;
Το ντοκουμέντο κάμερας από εκείνη την νύχτα γίνεται αδιάψευστος μάρτυρας…
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας