Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές για το Ολυμπιακός-Μονακό
Η Euroleague έκανε γνωστούς τους διαιτητές για το παιχνίδι Ολυμπιακός-Μονακό
Ο Ολυμπιακός μετά την πολύ σημαντική νίκη με την Αρμάνι Μιλάνο, θέλει το απόλυτο στην «διαβολοβδομάδα», προκειμένου να παραμείνει στην 8αδα της Euroleague.
Aπό την άλλη πλευρά, η Μονακό ηττήθηκε από την Μακάμπι στο Βελιγράδι και θέλει στο ΣΕΦ να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα.
Ποιοι σφυρίζουν στο ΣΕΦ
Οι δυο ομάδες κοντράρονται αύριο στο «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας» (4/1, 21:15) με την Euroleague να κάνει γνωστή την διαιτητική τριάδα του παιχνιδιού.
Οι διαιτητές του Ολυμπιακός-Μονακό για την 19η αγωνιστική της Euroleague είναι: ο Λετονός Όλεγκς Λάτισεβς, ο Εσθονός Ράιν Πεεράντι και ο Ιταλός Μικέλε Ρόσι.
Ο Ολυμπιακός έχει ρεκορ 10-8, ενώ και η Μονακό έχει ακριβώς τον ίδιο συντελεστή νικών και ηττών με τους «Ερυθρόλευκους».
Αξίζει να σημειωθεί πως στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου της κανονικής διάρκειας της Euroleague στο Πριγκιπάτο, ο Ολυμπιακός είχε ηττηθεί από τη Μονακό του Σάσα Ομπράντοβιτς.
- LIVE: ΑΕΛ Novibet – Άρης
- Άρης: Η 11άδα για το παιχνίδι με την ΑΕΛ Novibet – Πέντε αλλαγές από τον Χιμένεθ
- «Κάποιοι νεαροί προπονητές είναι αλαζόνες» – Αιχμές από τον Κόντε για τον Αμορίμ
- LIVE: Γουλβς – Νιούκαστλ
- LIVE: ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός
- Στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό ο Αντίνο
- Η παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός από τη νίκη επί του Αμαρουσίου (vid)
- Live streaming: Ηλιούπολη – Ολυμπιακός Β’
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/spenser-sembrat-i607NbWkXow-unsplash-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442