Το πτώμα ενός 42χρονου εντοπίστηκε σε χώρο στάθμευσης στο γήπεδο της Νάπολι, «Ντιέγκο Μαραντόνα», όπου το βράδυ της Κυριακής (29/10) πραγματοποιήθηκε ο αγώνας των γηπεδούχων με τη Μίλαν.
Το άψυχο σώμα του 42χρονου εντοπίστηκε το βράδυ της Κυριακής στην πλευρά του γηπέδου που βρίσκονται οι οπαδοί της φιλοξενούμενης ομάδας.
Σύμφωνα με όσα έχουν προκύψει από μαρτυρίες και από την αστυνομική έρευνα, ο άνδρας φέρεται να επιχείρησε να μπει χωρίς εισιτήριο για να παρακολουθήσει τον αγώνα Νάπολι – Μίλαν και στην προσπάθεια του αυτή έπεσε από ύψος 20 μέτρων με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.
Τι δήλωσε ο φίλος του θύματος
Το άψυχο σώμα του 42χρονου έχει ήδη αναγνωριστεί και σύμφωνα με όσα δήλωσε στην αστυνομία ένας φίλος του, τα δύο άτομα επιχείρησαν να μπουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήρια, προσπαθώντας να φτάσουν στις κερκίδες μέσω μιας σήραγγας. Ο φίλος του θύματος απέφυγε να συνεχίσει εξαιτίας μίας δοκού.
Ο άνδρας ζούσε στο Μπάκολι, στην επαρχία της Νάπολης
Ο 42χρονος είχε περάσει πρώτος ωστόσο στην προσπάθεια του να μπει στο γήπεδο της Νάπολι έπεσε στο κενό.
#Napoli, trovato il cadavere di un uomo in un parcheggio sotto lo stadio #Maradona: avrebbe tentato di scavalcare per arrivare sugli spalti https://t.co/hrbDkh2USH
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Η Euroleague έχει μπει στον δεύτερο γύρο, ο Ολυμπιακός έχει ανεβάσει στροφές, την ώρα που ο Παναθηναϊκός ψάχνεται και δυσκολεύεται – Η μεγάλη ανατροπή στις προσομοιώσεις για την κατάταξη.
Ο Μανόλο Χιμένεθ είχε κουβέντα με τους Διούδη, Μόντσου, Φαμπιάνο και Αθανασιάδη για τα αίτια της πολύ κακής πορείας του Άρη, που οφείλει να βγάλει αντίδραση στη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε 3-1 σετ του Σιντάρο Μοτσιζούκι και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του Australian Open – Επόμενος αντίπαλος για τον Έλληνα τενίστα θα είναι ο Τόμας Μάτσαχ