Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νάπολι – Ρεάλ Μαδρίτης 2-3: Ο Μπέλινγκχαμ... καθάρισε για τη «βασίλισσα»

Νάπολι – Ρεάλ Μαδρίτης 2-3: Ο Μπέλινγκχαμ… καθάρισε για τη «βασίλισσα»

Με τον ασταμάτητο Μπέλινγκχαμ να έχει γκολ και ασίστ, η Ρεάλ πέρασε με 3-2 από την έδρα της Νάπολι και ανέβηκε στην κορυφή του τρίτου ομίλου.

«Βασίλισσα» στη Νάπολη η Ρεάλ Μαδρίτης! Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι νίκησε με 3-2 τους πρωταθλητές Ιταλίας μέσα στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» έχοντας για ακόμη μία φορά μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τζούντ Μπέλινγκχαμ που είχε γκολ και ασίστ. Στην κορυφή του τρίτου ομίλου οι Μαδριλένοι.

Ροδρίγο, Μπέλινγκχαμ και Τσουαμενί είχαν τρεις πολύ καλές ευκαιρίες για τη Ρεάλ στα πρώτα λεπτά, με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν πολύ δυνατά στο ματς. Αυτή που άνοιξε όμως το σκορ ήταν η Νάπολι όταν στο 19′ ο Κέπα έκανε λάθος έξοδο σε κόρνερ, ο Νατάν με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι και στην επαναφορά ο Έστιγκορντ με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-0.

Στο 27′ η Ρεάλ απάντησε καθώς ο Ντι Λορέντζο έκανε μεγάλο λάθος, ο Μπέλινγκχαμ έκλεψε και άνοιξε στον Βινίσιους που πλάσαρε με το δεξί για το 1-1. Επτά λεπτά αργότερα μάλιστα ήρθε και το 1-2 με απίθανο σόλο του Μπέλινγκχαμ που πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 52′ η Νάπολι κέρδισε πέναλτι μέσω VAR για χέρι του Νάτσο και ο Ζιελίνσκι εκτέλεσε εύστοχα για το 2-2. Παίρνοντας ψυχολογία από την ισοφάριση οι γηπεδούχοι έψαξαν το τρίτο γκολ, είχαν ευκαιρίες με Κβαρατσχέλια και Ζιελίνσκι, αλλά αυτή που το πέτυχε ήταν η Ρεάλ. Στο 78′ ο Βαλβέρδε έπιασε ένα πολύ δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι, στο κεφάλι του Μέρετ και κατέληξε στα δίχτυα

Νάπολι: Μερέτ, Νατάν, Ολιβέρα (88’ Ρουί), Ντι Λορέντζο, Έστιγκορντ, Ανγκισά (88’ Σιμεόνε), Λομπότκα (88’ Καγιούστε), Ζιελίνσκι (75’ Ραζπαντόρι), Κβαρατσχέλια, Πολιτάνο (70’ Ελμάς), Οσιμέν.

Ρεάλ Μαδρίτης: Κέπα, Καρβαχάλ, Ρίντιγκερ, Νάτσο, Τσουαμενί, Καμαβινγκά (65’ Μεντί), Κρόος (65’ Μόντριτς), Μπέλινγκχαμ, Βαλβέρδε, Βινίσιους (84’ Θεμπάγιος), Ροδρίγο (75’ Χοσέλου).

Sports in

Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024