Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, Έρλινγκ Χάαλαντ, αναδείχθηκε ο παίκτης της χρονιάς στην Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών (PFA).
Ο 23χρονος ψηφίστηκε μπροστά από τους συμπαίκτες του Κέβιν ντε Μπρόινε και Τζον Στόουνς, καθώς και από τους Μάρτιν Όντεγκααρντ της Άρσεναλ, Μπουκάγιο Σάκα και τον πρώην παίκτη της Τότεναμ Χάρι Κέιν, ο οποίος είναι τώρα στην Μπάγερν Μονάχου.
Ο Χάαλαντ σκόραρε 52 γκολ σε 53 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις την περασμένη σεζόν, συμβάλλοντας στο triple crown της Σίτι καθώς κατέκτησε την Premier League, το Κύπελλο Αγγλίας και το Champions League.
Υπενθυμίζεται ότι τον Μάιο απονεμήθηκαν στον Νορβηγό διεθνή οι τίτλοι του παίκτη της σεζόν στην Premier League και του καλύτερου παίκτη της χρονιάς από την Ένωση Αθλητικών Συντακτών.
Ο Σάκα ανακηρύχθηκε για πρώτη φορά ο νέος παίκτης της χρονιάς στο PFA, ενώ ήταν υποψήφιος για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν.
Η επιθετικός της Άστον Βίλα, Ρέιτσελ Ντέιλι, εξασφάλισε το βραβείο της Καλύτερης Παίκτριας της PFA, αφού τερμάτισε πρώτη σκόρερ στη Γυναικεία Σούπερ Λιγκ με 22 γκολ.
Η Λόρεν Τζέιμς της Τσέλσι ανακηρύχθηκε ως νέα παίκτρια της χρονιάς.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
To φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκε, ωστόσο το τι θα κάνουν οι «ερυθρόλευκοι» στο υπόλοιπο της φετινής σεζόν, θα κρίνει και αν θα επιστρέψουν απευθείας στη League Phase του Champions League την επόμενη.
Σε ένα κλειστό κλαμπ ομάδων μπήκε -δυστυχώς για την ίδια- η Ίντερ το βράδυ της Τρίτης, βιώνοντας έναν πρόωρο αποκλεισμό από το Champions League ως φιναλίστ της προηγούμενης σεζόν.
Ο Κόρι Τζόζεφ ετοιμάζεται για την επιστροφή του στα παρκέ κόντρα στη Ζαλγκίρις και ο Αμερικανός μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Ολυμπιακός για την κατάστασή του, δηλώνοντας πως νιώθει ακόμη καλύτερα απ’ ότι πριν τραυματιστεί.