Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Εμπαπέ, ο Χάαλαντ και η «κατάρα» της... Κιμ Καρντάσιαν

Ο Εμπαπέ, ο Χάαλαντ και η «κατάρα» της… Κιμ Καρντάσιαν

Τι συνδέει του δύο σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου με την Καρντάσιαν;

Ιδιαίτερη ανησυχία επικρατεί τις τελευταίες ημέρες μεταξύ των θαυμαστών του Κιλιάν Εμπαπέ και του Ερλινγκ Χάαλαντ. Αιτία, η συνάντηση που είχαν με την Κιμ Καρντάσιαν σε δύο ξεχωριστά κοινωνικά event κατά τη διάρκεια των διακοπών τους.

«Μείνε μακριά από τον Εμπαπέ», «Μη θυσιάσεις τον Εμπαπέ», «Να ανησυχούμε για τον Εμπαπέ;», «Προστατέψτε τον Εμπαπέ με κάθε κόστος», είναι μερικά από τα μηνύματα που ανέβασαν στα social media οι θαυμαστές του αρχηγού της Εθνικής Γαλλίας, αναφερόμενοι πολλές φορές στην «κατάρα», μετά τη δημοσίευση της φωτογραφίας του μαζί με την Κιμ Κ. στο περιθώριο του λευκού πάρτι που οργάνωσε ο αμερικανικός εκατομμυριούχος Μάικλ Ρούμπιν την 4η Ιουλίου.

Οι ίδιες αντιδράσεις υπήρξαν μετά τη συνάντηση του Ερλινγκ Χάαλαντ με την πρωταγωνίστρια των ριάλιτι και τις σχετικές φωτογραφίες σε σόου των Dolce & Gabbana στην Απουλία, στις 9 Ιουλίου.

Η Κιμ Καρντάσιαν έβγαλε τη φήμη της «γκαντέμας» λόγω των όσων συνέβησαν τους προηγούμενους μήνες, κάθε φορά που εμφανιζόταν σε γήπεδο ή ταυτιζόταν με μια ομάδα.

Στις 16 Μαρτίου επισκέφτηκε το Εμιρέιτς, για να παρακολουθήσει τον επαναλητικό αγώνα του Γιορόπα Λιγκ της  Αρσεναλ με τη Σπόρτιγνκ. Οι Κανονιέρηδες αποκλείστηκαν στα πέναλτι παρά το 2-2 που είχαν αποσπάσει στη Λισαβώνα. Τρεις ημέρες αργότερα, η Κιμ Κ. επισκέφτηκε το Παρίσι και το Παρκ ντε Πρενς για να δει το παιχνίδι της Παρί με τη Ρεν. Οι Παριζιάνοι υπέστησαν την πρώτη εντός έδρας ήττα τους ύστερα από σχεδόν δύο χρόνια.

Νωρίτερα, τον Γενάρη, είχε εμφανιστεί στο Λος Αντζελες με φανέλα της Ρόμα, η οποία ηττήθηκε στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ από τη Σεβίλλη στη διαδικασία των πέναλτι. Επίσης οι άσοι του NBA Ντεβίν Μπούκερ, Κρις Πολ και Τζέιμς Χάρντεν αντιμετώπισαν προβλήματα στην καριέρα τους μετά από συνάντηση που είχαν με την Καρντάσιαν. Ο Ντρέικ βρήκε το alter ego του στην γκαντεμιά.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024