Ο Λετεξιέ θα «σφυρίξει» το Μάντσεστερ Σίτι – Σεβίλλη για το UEFA Super Cup
Ο Γάλλος διαιτητής Φρανσουά Λετεξιέ θα είναι ο πρώτος διαιτητής την Τετάρτη (16/8, 22:00) στον τελικό του ευρωπαϊκού τελικού ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Σεβίλλη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».
Ο Γάλλος Φρανσουά Λετεξιέ θα «σφυρίξει» τον τελικό του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ ανάμεσα σε Σεβίλλη και Μάντσεστερ Σίτι.
Ο 34χρονος «έχει» σφυρίξει μόνο τον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας το 2021 και τον τελικό του Youth League το 2019. Είναι η τρίτη φορά που σφυρίζει για τη Σεβίλλη στην Ευρώπη και η πρώτη για τη Μάντσεστερ Σίτι.
Πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην Ευρώπη με τη Ρεάλ Μαδρίτης, στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» ενώ ήταν διαιτητής σε έναν από τους δύο ημιτελικούς της Conference League, στην αναμέτρηση Φιορεντίνα-Βασιλεία 1-2.
Οι Σιρίλ Μουνιέ και Μεντί Ραμουνί θα είναι οι δύο βοηθοί διαιτητή, ο τέταρτος θα είναι ο Έσπεν Έσκας ενώ στο VAR θα βρίσκεται ο Ζερόμ Μπριζάρ.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
Όπως αποφαίνεται υπευπολογιστής η Εθνική ομάδα της Ισπανίας είναι το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του προσεχούς Μουντιάλ. ΈπονταιΓαλλία, Αγγλία, Αργεντινή και Γερμανία συμπληρώνουν την 5άδα.
Σοβαρός τραυματισμός για τον Ροντρίγκο, ο οποίος αναμένεται να χάσει όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια της Ρεάλ στη σεζόν, ενώ θα απουσιάσει και από το προσεχές Μουντιάλ.
Ο πόλεμος μαίνεται στη Μέση Ανατολή, ωστόσο οι διοργανωτές των διαφόρων αθλητικών τουρνουά συνεχίζουν να μην τα ακυρώνουν, με αποτέλεσμα εικόνες όπως στο βίντεο που ακολουθεί...