Άννα Φόνσου: «Σε δέκα μέρες πρέπει να εκκενωθεί η πολυκατοικία μου ως επικίνδυνη»
Δύσκολες στιγμές για την αγαπημένη ηθοποιό.
Η Άννα Φόνσου αποκάλυψε μέσα από την επίσημη σελίδα του Ιδρύματος «Σπίτι του Ηθοποιού», στο οποίο και προεδρεύει, πως αναγκάζεται να αφήσει το σπίτι της και να φιλοξενηθεί στους χώρους της φιλανθρωπικής δομής.
Η ανάρτηση της
«Αγαπητοί μου φίλοι θέλω για πρώτη φορά να σας εκμυστηρευτώ κάτι.
Μένω σ΄ αυτό το σπίτι Δημοκρίτου 34-36, 50 χρόνια. Στον 4ο όροφο. Όταν αγόρασα το σπίτι η προοπτική ήταν για δύο ακόμα ορόφους. Τελικά είναι 10 όροφοι στο σύνολο νόμιμα. Η πολυκατοικία έχει ένα γκαράζ στο ισόγειο, που εκτός από τους κατοίκους της πολυκατοικίας μπορούσε να βάζει και λίγα ακόμη επιπλέον αυτοκίνητα.
Ο κατασκευαστής ενεργοποίησε τα άλλα δύο υπόγεια στο γκαράζ όπου φιλοξενούσαν πάρα πολλά αυτοκίνητα, εναλλασσόμενα για κάποιες ώρες. Εδώ και ένα χρόνο διαπιστώσαμε και φέραμε και μηχανικό, ότι κάτι δεν πάει καλά στην πολυκατοικία από τα πολλά νερά που υπήρχαν στα υπόγεια. Κι ο μηχανικός μας είπε ότι έχουν πειραχτεί τα θεμέλια και μας έκανε μία έκθεση που έλεγε πόσο επικίνδυνο είναι να κατοικούμε στην πολυκατοικία. Το κατάθεσε δε και στην πολεοδομία.
Κι αρχίζει ο Γολγοθάς όλων μας
Έπρεπε βέβαια να κάνει κι η πολεοδομία αυτοψία. Έγινε μετά από 2 μήνες και διαπίστωσε ότι έτσι έχουν τα πράγματα. Κι αρχίζει ο Γολγοθάς όλων μας. Πρώτα ο οικονομικός Γολγοθάς και μετά να περιμένουμε το χαρτί για να μας πουν τι να κάνουμε. Ήρθε το χαρτί επιτέλους μετά από πολλές μέρες και ούτε λίγο ούτε πολύ μας είπαν ότι σε δέκα μέρες πρέπει να εκκενωθεί η πολυκατοικία ως πολύ επικίνδυνη. Δηλαδή πρέπει να δούμε που θα πάμε, πως θα πληρωθούν τα ενοίκια του νέου σπιτιού, οι μεταφορές και οι οικονομικές απαιτήσεις των έργων.
Τα οποία είναι υπέρογκα ποσά και μάλιστα τα έχω δώσει. Τρεις από τους ιδιοκτήτες διαφωνούν και αρνούνται να πληρώσουν το μερίδιο τους ούτως ώστε να καθυστερεί η έναρξη των εργασιών. Και σημειωτέο αυτοί που αρνούνται δεν μένουν στην πολυκατοικία. Η μόνη μου παρηγοριά σ΄ αυτόν τον βίαιο ξεριζωμό είναι η σκέψη των προσφύγων. Τα έχω χαμένα. Δεν ξέρω που θα μας οδηγήσει αυτή η κατάσταση.
Άφησα όλα τα πράγματά μου μέσα στο σπίτι, σαν να το αποχαιρετούσα κι ευτυχώς που υπάρχει ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ που μπορώ να μείνω μέχρι να δω τι θα γίνει. Να λοιπόν που ήρθε η ώρα να φιλοξενήσει και την πρόεδρό του το Ίδρυμα! Δεν είμαι μόνο εγώ στην πολυκατοικία. Είναι κι άλλες 22 οικογένειες. Γι΄ αυτό παρακαλώ πολύ ας δώσουν το μερίδιο τους για να ξεκινήσουν οι εργασίες και να γυρίσουμε στα σπίτια μας.
ΑΝΝΑ ΦΟΝΣΟΥ»
- Έκρηξη σε εργοστάσιο βιοτεχνολογίας στην Κίνα αφήνει πίσω της 7 νεκρούς
- Ισχυρή σεισμική δόνηση στην Κρήτη 4,8 Ρίχτερ
- Πέντε συλλήψεις στο Μιλάνο – Πυροτεχνήματα εναντίον δακρυγόνων, γκλομπ και κανονιού νερού [βίντεο]
- Ευρωπαϊκά μήλα μολυσμένα με κοκτέιλ φυτοφαρμάκων
- Γαλλία, δύο 16χρονοι για να ξαναγίνει μεγάλη
- Η ΕΕ ετοιμάζεται για νέο δάνειο στα εξοπλιστικά μετά την υπερκάλυψη των 150 δισ. ευρώ
- Όταν ο χρόνος σταματά: Τα συγκλονιστικά βίντεο από την τραγωδία της Θύρας 7
- Ιταλία: Το Κάπρι επιβάλλει κανόνες στα γκρουπ των τουριστών από το επόμενο καλοκαίρι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 08.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/andrea-caramello-z2t4GdXOtE8-unsplash-315x220.jpg)










![Πέντε συλλήψεις στο Μιλάνο – Πυροτεχνήματα εναντίον δακρυγόνων, γκλομπ και κανονιού νερού [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/2026-02-07T172653Z_1901221379_RC25HJA81YW0_RTRMADP_5_OLYMPICS-2026-PROTEST-127x85.jpg)





















![Πέντε συλλήψεις στο Μιλάνο – Πυροτεχνήματα εναντίον δακρυγόνων, γκλομπ και κανονιού νερού [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/2026-02-07T172653Z_1901221379_RC25HJA81YW0_RTRMADP_5_OLYMPICS-2026-PROTEST-315x220.jpg)






































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442