Iδανικό ξεκίνημα για την Εθνική Ελλάδος, η οποία κατάφερε να μετουσιώσει την πίεση της σε γκολ και έτσι προηγείται με σκορ 1-0 της Εθνικής Ιρλανδίας.
Η «γαλανόλευκη» ξεκίνησε πολύ καλά το ματς και έτσι μπόρεσε να κερδίσει πέναλτι σε σέντρα που έγινε από τα δεξιά και βρήκε σε χέρι αντιπάλου.
Το VAR εξέτασε τη φάση, κάλεσε τον διαιτητή να το δει κι εκείνος και έτσι καταλογίστηκε η εσχάτη των ποινών, με τον Μπακασέτα να στήνεται στα 11 βήματα για την εκτέλεση.
Ο αρχηγός της Ελλάδας πήρε φόρα και δεν λάθεψε, καθώς με μια δυνατή εκτέλεση νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και έγραψε το 1-0.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Προκρίσεις στην τελική φάση των προκριματικών του Μουντιάλ για Ιταλία, Κόσοβο, Δανία, Πολωνία και Σουηδία, ενώ στα πέναλτι πέρασαν Τσέχοι και Βόσνιοι. - Δείτε τα ζευγάρια των τελικών.
Σερβικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ προκειμένου να μιλήσει με τον γιο του Στογιάκοβιτς και να τον πείσει να διαλέξει την Εθνική Σερβίας, αντί της Ελλάδας.