Κλήθηκε στην Εθνική ο Δουβίκας λόγω του τραυματισμού του Ιωαννίδη
Ο Τάσος Δουβίκας κλήθηκε εσπευσμένα από τον Γκουστάβο Πογέτ για να ενσωματωθεί στην Εθνική ομάδα, μετά τον τραυματισμό του Φώτη Ιωαννίδη στο ισχίο.
Ο Φώτης Ιωαννίδης αποχώρησε με πρόβλημα στο ισχίο από τη σημερινή προπόνηση της Εθνικής ομάδας και έτσι ο Γκουστάβο Πογέτ κάλεσε εσπευσμένα τον Τάσο Δουβίκα για να τον αντικαταστήσει.
Ο επιθετικός της Ουτρέχτης και πρώτος σκόρερ του ολλανδικού πρωταθλήματος, βρισκόταν σε διακοπές μετά την ολοκλήρωση της σεζόν με την ομάδα του και την αρχική μη κλήση του από τον ομοσπονδιακό προπονητή.
Ο Δουβίκας θα βρεθεί αύριο Τετάρτη (14/06) στην προπόνηση της Εθνικής Ελλάδος για να προετοιμαστεί για την πρώτη αναμέτρηση των προκριματικών του Euro 2024 κόντρα στην Ιρλανδία (16/06).
- Αταμάν: «Χωρίς τον Ναν έχουμε πρόβλημα στην επίθεση – Δεν ξέρω πότε θα επιστρέψει»
- Αταλάντα – Γιουβέντους 3-0: Πανηγυρικά στoυς «4» του Κυπέλλου Ιταλίας οι «Μπεργκαμάσκι» (vid)
- Χάποελ Τελ Αβίβ – Βαλένθια 99-104 (παρ.): Μεγάλο «διπλό» των Ισπανών με ανατροπή!
- Δύσκολη αποστολή για τον Παναθηναϊκό στην Euroleague την επόμενη εβδομάδα
- Εθνικές ομάδες πόλο: Τα 85 μετάλλια έφτασε η Ελλάδα σε Άνδρες και Γυναίκες – Αναλυτικά η λίστα
- Μπάγερν Μονάχου – Μονακό 91-82: Νέα ήττα των Μονεγάσκων
- Η βαθμολογία της Euroleague μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στο Βελιγράδι (pic)
- Παρτιζάν – Παναθηναϊκός 78-62: Κακή εμφάνιση και βαριά ήττα στο Βελιγράδι (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 06.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/pexels-david-kanigan-239927285-35070884-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442