Η θητεία του Μαρσάλ Γκλίκμαν στη θέση του CEO της Euroleague θα ολοκληρωθεί στις 31 Ιουλίου 2023, όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Δευτέρας (05/06).
Μετά από λιγότερο από έναν χρόνο στο συγκεκριμένο πόστο (ανέλαβε τον Σεπτέμβριο του 2022), ο Αμερικανός θα ολοκληρώσει τα καθήκοντά του στα τέλη Ιουλίου και η διοργάνωση θα συνεδριάσει τις επόμενες ημέρες για να συζητηθεί αν θα παραμείνει ως σύμβουλος στον οργανισμό.
«Ο CEO της Euroleague Basketball Μάρσαλ Γκλίκμαν ανακοίνωσε ότι θα παραιτηθεί από τη θέση του ως CEO μετά τη λήξη του συμβολαίου του στις 31 Ιουλίου 2023. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Euroleague Commercial Assets θα συνεδριάσει εκ νέου τις επόμενες δύο εβδομάδες για να συζητήσει τον πιθανό μελλοντικό του ρόλο με συμβουλευτική ιδιότητα και τα επόμενα βήματα για την εύρεση ενός νέου CEO για τον οργανισμό», αναφέρει η ανακοίνωση.
BREAKING: Euroleague Acting CEO Marshall Glickman has announced he will step down from his role as CEO following the expiration of his contract on July 31, 2023.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Ο Μόντε Μόρις αποχώρησε υποβασταζόμενος από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μπάγερν και ο Γιώργος Μπαρτζώκας έκανε λόγο για βαρύ διάστρεμμα το οποίο έχει υποστεί ο Αμερικανός.