Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Κόντρα στα προγνωστικά, η Βόννη πήρε μια τεράστια νίκη στον ημιτελικό του Final 4 του Basketball Champions League κόντρα στη Μάλαγα με 69-67 και πανηγύρισε την πρόκριση στον τελικό, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τη Χάποελ Ιερουσαλήμ.
Η γερμανική ομάδα, έχοντας για ηγέτη τον Τι Τζέι Σορτς που σκόραρε 21 πόντους, ενώ άξιοι συμπαραστάτες ήταν και οι Ντιλέινι και Χόκινς με 13 πόντους ο καθένας.
Για τη Μάλαγα, που υπέστη το σοκ μέσα στην έδρα της, διασώθηκαν οι Ντάριο Μπριθουέλα και Μέλβιν Έτζιμ με 12 πόντους, ενώ ο Κέντρικ Πέρι ήταν ο μοιραίος καθώς στην τελευταία επίθεση πήρε το τρίποντο υπό κακές προϋποθέσεις κι απέτυχε να δώσει τη νίκη στην ομάδα του.
Η Τότεναμ νίκησε την Ατλέτικο στο Λονδίνο με 3-2, όμως μετά το 5-2 του πρώτου αγώνα οι «Ροχιμπλάνκος» πήραν την πρόκριση για τους «8» του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσουν τη Μπαρτσελόνα.