Με καθοριστικό Λεμπρόν οι Λέικερς «λύγισαν» τους Γκρίζλις και είναι κοντά στην πρόκριση
Το Λος Άντζελες επικράτησε των Γκρίζλις δύσκολα με 117-111, έκανε το 3-1 στη σειρά και πλέον υπολείπεται μίας νίκης για να πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση των Play-Offs.
Μπορεί να ζορίστηκαν στο «σπίτι» τους αλλά οι Λος Άντζελες Λέικερς έκαναν το 3-1 στη σειρά κόντρα στους Μέμφις Γκρίζλις επικρατώντας με 117-101, και πλέον απέχουν μία νίκη από την πρόκριση στην επόμενη φάση των Play-Offs.
Συγκεκριμένα μάλιστα οι Λέικερς χρειάστηκαν τη βοήθεια τους «βασιλιά» Λεμπρόν Τζέιμς ο οποίος, με σουτ δέκατα πριν ολοκληρωθεί ο αγώνας έστειλε το ματς στην παράταση γράφοντας το 104-104. Οι Γκρίζλις πάλεψαν καθ’ όλη της διάρκεια της αναμέτρησης με το πρώτο δεκάλεπτο να τους βρίσκει πίσω με 6 πόντους (29-23), και το ημίχρονο να λήγει με 54-52. Στην 3η περίοδο μάλιστα η ομάδα του Μέμφις κατάφερε να προηγηθεί με 83-81 με το τέλος της. Ο Λεμπρόν στην 4η περίοδο έστειλε την αναμέτρηση στην παράταση, και εκεί οι «λιμνάνθρωποι» καθάρισαν για το 3-1 και πλέον θέλουν μία νίκη για την πρόκριση.
Στα των σκόρερ ο Τζέιμς για το Λος Άντζελες έκανε ολοκληρωτικό παιχνίδι με 22 πόντους, 20 ριμπάουντ και 7 ασίστ -αν και στα 38 του- ενώ ο Ριβς προσέθεσε άλλους 23. Για τους ηττημένους από την άλλη που προσπάθησαν όσο μπορούσαν για το 2-2, καλύτερος ήταν ο Μπέιν με 36 πόντους ενώ ο Μοράντ έβαλε άλλους 19. Επόμενο ματς της σειράς τώρα στην έδρα των Γκρίζλις την προσεχή Πέμπτη στις 02:30 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδος.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης ορίστηκε από την ΚΕΔ για τον αγώνα του Betsson Super Cup ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΟΦΗ – Γιατί έκανε πίσω ο Στεφάν Λανουά με τους ρέφερι στο VAR.
Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ζήτησαν να συνεχιστεί το βίντεο και ο Λανουά απάντησε ότι θα το συζητήσει με τους συνεργάτες του. Απίθανες δικαιολογίες ΕΠΟ, ΚΕΔ για την κακή εικόνα της διαιτησίας