Τρόμαξαν προς στιγμήν στον Παναθηναϊκό με τον Ντουέιν Μπέικον στην αναμέτρηση των «πρασίνων» με τον Κολοσσό Ρόδου για τα playoffs.
Στο 7ο λεπτό της πρώτης περιόδου ο Αμερικανός του τριφυλλιού γλίστρησε και συγκρούστηκε άσχημα με τον Ντίξον του Κολοσσού με αποτέλεσμα να βρεθούν και οι δύο στο παρκέ.
Ο Μπέικον αποχώρησε για τον πάγκο εκεί όπου εκ πρώτης όψεως οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ανέφεραν πως ο τραυματισμός του δεν φαίνεται να είναι σοβαρός.
Ωστόσο θα μείνει εκτός για το υπόλοιπο του αγώνα και αναμένεται να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Οι αρμόδιοι της Ισπανικής διαιτησίας εξέτασαν 51 φάσεις και παραδέχθηκαν επίσημα 10 διαιτητικά λάθη. Οι Αθλέτικο Μαδρίτης, Μπιλμπάο στις πιο αδικημένες. Από ένα λάθος κατά Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα
Μεγάλη νίκη για την ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Άρη Betsson, καθώς επικράτησε με 82-76 στα Λιόσια και παραμένει στην τέταρτη θέση της Stoiximan GBL – Σπουδαία επικράτηση για τη Μύκονο στη Ρόδο, 97-83 τον Κολοσσό
Μπορεί η ΕΠΟ να φρέναρε την ανάρτηση του βίντεο της τηλεκριτικής του Λανουά στο Youtube, όμως δεν καταργείται καθώς οι διαιτητές θα μαθαίνουν τις απόψεις του στις εκπαιδευτικές τηλεδιασκέψεις