Τον Νοά Σονκό Σούντμπεργκ φέρεται να έχει στο στόχαστρό του ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με τη βουλγάρικη ιστοσελίδα Sportal.
Το δημοσίευμα αναφέρει σχετικά:
«Ο γίγαντας της Ελλάδας, Παναθηναϊκός θα ανοίξει το… πουγκί και θα προσπαθήσει να προσελκύσει τον αμυντικό της Λέφσκι, Νόα Σόνκο Σούντμπεργκ στη καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, αν αναδειχθεί πρωταθλητής.
Ο Παναθηναϊκός φέρεται να έχει πολύ μεγάλο μπάτζετ για την επόμενη σεζόν εάν παίξει στο Champions League. Το «τριφύλλι» αναμένεται να προσφέρει 1,5 εκατ. ευρώ για τον διεθνή της Γκάμπια».
Ο 26χρονος Aφρικάνος διεθνής πήγε στη Λέφσκι την 1η Ιανουαρίου 2022 ως ελεύθερος από τη σουηδική Εστερσουντ. Μέχρι στιγμής έχει πραγματοποιήσει 42 συμμετοχές με τους «Μπλε» της Σόφιας σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας ένα γκολ και δίνοντας δύο ασίστ.
Πριν από λίγο καιρό, ο Παναθηναϊκός ήθελε τον πλέι μέικερ της Λουντογκόρετς, Καούλι Ολιβέιρα, αλλά ποτέ δεν επετεύχθη συμφωνία.
Γεννημένος στη Σουηδία στις 6/6/1996, ξεκίνησε την καριέρα του από την ΑΙΚ Σόλνα. Έπαιξε σε όλες τις «μικρές» εθνικές της Σουηδίας πριν διαλέξει τελικά την εθνική ανδρών της Γκάμπια.
Ο ύψους 1.87 στόπερ, πέρυσι κατέκτησε το κύπελλο Βουλγαρίας με τη Λέφσκι.
Τα συστατικά του χυμού παντζαριού υποστηρίζουν την καρδιά και την κυκλοφορία του αίματος, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη φυσική ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.
Με καυστικό τρόπο σχολίασε τη μεταγραφή του Λιβάι Γκαρσία στην Σπαρτάκ Μόσχας, ο πρώην γενικός διευθυντής της ομάδας – Η ατάκα για «παράπλευρα έξοδα» και «σακούλες με χρήματα».
LIVE: Καϊράτ Αλμάτι Κ19 – Ολυμπιακός Κ19. Παρακολουθήστε live στις 09:00 την αναμέτρηση Καϊράτ Αλμάτι Κ19 – Ολυμπιακός Κ19 για την 6η αγωνιστική της League Phase του Youth League.
Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την Καϊράτ (9/12, 17:30) με στόχο τη νίκη που θα τον κρατήσει στο παιχνίδι της πρόκρισης στην 24άδα του Champions League.