Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καρυπίδης: «Δεν συνταχθήκαμε με την ΑΕΚ, να φύγει ο Μπένετ»

Καρυπίδης: «Δεν συνταχθήκαμε με την ΑΕΚ, να φύγει ο Μπένετ»

Τι ανέφερε ο ισχυρός άνδρας του Αρη στο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League.

Στο θέμα της αλλαγής των Πολωνών διαιτητών στο πρόσφατο παιχνίδι με την ΑΕΚ  αναφέρθηκε ο Θεόδωρος Καρυπίδης κατά τη διάρκεια του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Αρης μιλώντας στα υπόλοιπα μέλη του συνεταιρισμού τόνισε μεταξύ άλλων: «Ζητήσαμε εξηγήσεις από την πρώτη στιγμή και η ΚΕΔ μας είπε ότι ήταν μεθυσμένοι οι Πολωνοί. Ακολουθήσαμε τις διαδικασίες όπως προβλέπεται και πήγαμε σε αλλαγή με Έλληνες διαιτητές», ανέφερε αρχικά και ξεκαθάρισε ότι ο Αρης δεν συντάσσεται με την ΑΕΚ και δεν έστειλαν κοινή επιστολή με την Ενωση. «Ούτε συνταχθήκανε με την ΑΕΚ, ούτε στείλαμε κοινή επιστολή με την ΑΕΚ».

Παράλληλα, ο Θεόδωρος Καρυπίδης τόνισε ότι ο Αρης έχει παράπονα από τη διαιτησία του Διαμαντόπουλου στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, όπως είχε παράπονα και για τις διαιτησίες στις αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ. «Έχουμε φρικτά παράπονα από Διαμαντόπουλο και δεν είναι η πρώτη φορά. Και με τον ΠΑΟΚ μας αδίκησαν και με τον Παναθηναϊκό. Στο τελευταίο ματς με τον ΠΑΟΚ μας έστειλαν Αλβανό που συνελήφθη για χρηματισμό», ανέφερε και ζήτησε για μια ακόμα φορά να φύγει ο Στιβ Μπένετ.

«Γι’ αυτό ζητάμε να φύγει ο Σιτβ Μπένετ. Με τον Κλάτενμπεργκ δεν γινόντουσαν αυτά», ανέφερε και ξεκαθάρισε για μια ακόμα φορά ότι ο Αρης δεν συντάσσεται με κανέναν. «Είμαστε μόνο με τον Αρη», ανέφερε.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024