Ίλιον: Συνελήφθη γνωστός τράπερ για δεύτερη φορά με όπλο
Είχε συλληφθεί ξανά στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου.
Ο γνωστός 29χρονος τράπερ συνελήφθη τα ξημερώματα της Κυριακής στην περιοχή του Ίλιον, έχοντας στην κατοχή του όπλο.
Πώς έγινε η σύλληψη
Ειδικότερα, οι άνδρες της ομάδας ΟΠΚΕ τον σταμάτησαν για τυχαίο έλεγχο στη συμβολή των οδών Θηβών και Ανδρέα Παπανδρέου περίπου στις 4:30 π.μ. Στον έλεγχο εντόπισαν ένα 9αρι πιστόλι, τύπου Glock και σφαίρες των 9 χιλιοστών. Ο μουσικός είχε συλληφθεί ξανά στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου, με παρόμοιο τρόπο για τον ίδιο λόγο, στην Ιονία Οδό στο Αγρίνιο. Τότε του είχε επιβληθεί ποινή 8 μηνών με αναστολή και πρόστιμο 600 ευρώ.
Σύμφωνα με τον δικηγόρο του θα ασκούσε έφεση υποστηρίζοντας ότι επρόκειτο για αμέλεια, καθώς συνέχισε να φέρει το όπλο μετά από ενασχόλησή του με το άθλημα της σκοποβολής αγνοώντας το νόμο.
- Τα τελευταία δρομολόγια σε Μετρό και Τραμ παραμονή Πρωτοχρονιάς
- Eurostar: Συνεχίζεται η ταλαιπωρία για τους επιβάτες – Ακυρώσεις και τροποποιήσεις δρομολογίων
- Τουριστικές επενδύσεις: Οι Κυκλάδες λένε «όχι» στα «φαραωνικά» σχέδια
- Νέο περιστατικό βανδαλισμού στο Δήμο Μαραθώνα
- «O Τετε προτάθηκε στην Μπενφίκα»
- Ο Σκοτ Φίσερ ήταν ένας βετεράνος ορειβάτης, γνωστός ως «Μίστερ Διάσωση», μέχρι που βρήκε τραγικό θάνατο στο Έβερεστ
- Αγρότες: Αλλάζουν χρόνο στα μπλόκα με ανοιχτούς δρόμους – «Δεν κάνουμε πίσω» λένε στην κυβέρνηση
- Ταμείο Ανάκαμψης: Κινδυνεύουν να χαθούν κονδύλια 800 εκατ. ευρώ για προγράμματα κατοικίας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 31.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/simon-y7ggpeuM1Qw-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442