Οι δρόμοι της Αθήνας έχουν γεμίσει ποδηλάτες για τον αγώνα Δρόμου Αντοχής «Attica Race 2023».

Μπορεί οι ποδηλάτες να μην είχαν σύμμαχό τους τον καιρό, ωστόσο οι λάτρεις του έδωσαν μαζικά το παρών στον ποδηλατικό αγώνα Δρόμου Αντοχής «Attica Race 2023».

Με μεγάλη συμμετοχή για μια ακόμα χρονιά πραγματοποιείται ο αγώνας Δρόμου Αντοχής «Attica Race 2023», με τους ποδηλάτες να διασχίζουν τους δρόμους της Αθήνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Προσοχή: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα νότια προάστια λόγω αθλητικών εκδηλώσεων

Μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές σημειώθηκε στη Λεωφόρο Συγγρού, όταν μια ηλικιωμένη γυναίκα θέλησε να διασχίσει τον δρόμο.

Η γυναίκα με τη βοήθεια του «Πι» και ενός συνοδού επιχείρησε να διασχίσει τον κεντρικό δρόμο. Η ομάδα με τους ποδηλάτες σταμάτησε άμεσα, περιμένοντας τη γυναίκα να διασχίσει την κεντρική λεωφόρο.

Attica Race 2023 | Image by Marina Koutsoumpa

Attica Race 2023 | Image by Marina Koutsoumpa

Αφού περίμεναν μέχρι να διασχίσει τη Λεωφόρο Συγγρού, οι ποδηλάτες άρχισαν ξανά την πορεία τους για τη συνέχιση του αγώνα Δρόμου Αντοχής «Attica Race 2023».

Attica Race 2023 | Image by Marina Koutsoumpa

Attica Race 2023 | Image by Marina Koutsoumpa

Attica Race 2023 | Image by Marina Koutsoumpa

Attica Race 2023 | Image by Marina Koutsoumpa

Οι αγώνες και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Υπενθυμίζεται πως για σήμερα Κυριακή έχουν προγραμματιστεί δύο αθλητικές εκδηλώσεις στα νότια προάστια της Αττικής. Με αποτέλεσμα την ύπαρξη έκτακτων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων.

Αναλυτικότερα, λόγω του ποδηλατικού αγώνα Δρόμου Αντοχής «Attica Race 2023», η κυκλοφορία των οχημάτων θα διακοπεί από τις 10:30 το πρωί έως και τις 14:30 το μεσημέρι, στο κατωτέρω οδικό δίκτυο, περιοχής των Δήμων Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, Σαρωνικού και Λαυρεωτικής.

Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί

Πιο συγκεκριμένα, η κυκλοφορία θα διακοπεί:

Στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της Λ. Αθηνών – Σουνίου, στο τμήμα της από την οδό Βασ. Κων/νου (Δέλτα Βάρκιζας) μέχρι τη χ/θ 52,000, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Σούνιο.

Στη Λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου, στο τμήμα της από τη χ/θ 52,000 (Ανάβυσσος) μέχρι τη χ/θ 72,000 (Σούνιο), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Σούνιο.

Ο αγώνας«Race For Autism Gr»

Επίσης, σήμερα λόγω της διεξαγωγής του αγώνα «Race For Autism Gr», κατά τις ώρες 8:30 το πρωί έως τις 11:00 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας και απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων, στη δεξιά λωρίδα, από τη συμβολή της Λ. Κ. Καραμανλή με την οδό Ακτής έως τη συμβολή της Λ. Αθηνάς με την οδό Κρόνου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Σούνιο, περιοχής Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης.

«Παρακαλούνται οι οδηγοί, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στο ανωτέρω οδικό δίκτυο κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr