Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ποδηλατικός αγώνας: Προσοχή - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα νότια προάστια

Ποδηλατικός αγώνας: Προσοχή – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα νότια προάστια

Ποιες ώρες θα είναι κλειστοί οι δρόμοι λόγω του ποδηλατικού αγώνα

Δύο αθλητικές εκδηλώσεις έχουν προγραμματιστεί για σήμερα Κυριακή στα νότια προάστια της Αττικής με αποτέλεσμα να υπάρχουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Αναλυτικότερα, λόγω του ποδηλατικού αγώνα Δρόμου Αντοχής «Attica Race 2023», η κυκλοφορία των οχημάτων θα διακοπεί από τις 10:30 το πρωί έως και τις 14:30 το μεσημέρι, στο κατωτέρω οδικό δίκτυο, περιοχής των Δήμων Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, Σαρωνικού και Λαυρεωτικής.

Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν

Πιο συγκεκριμένα, η κυκλοφορία θα διακοπεί:

  • Στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της Λ. Αθηνών – Σουνίου, στο τμήμα της από την οδό Βασ. Κων/νου (Δέλτα Βάρκιζας) μέχρι τη χ/θ 52,000, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Σούνιο.
  • Στη Λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου, στο τμήμα της από τη χ/θ 52,000 (Ανάβυσσος) μέχρι τη χ/θ 72,000 (Σούνιο), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Σούνιο.

Επίσης, σήμερα λόγω της διεξαγωγής του αγώνα «Race For Autism Gr», κατά τις ώρες 8:30 το πρωί έως τις 11:00 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας και απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων, στη δεξιά λωρίδα, από τη συμβολή της Λ. Κ. Καραμανλή με την οδό Ακτής έως τη συμβολή της Λ. Αθηνάς με την οδό Κρόνου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Σούνιο, περιοχής Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης.

«Παρακαλούνται οι οδηγοί, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στο ανωτέρω οδικό δίκτυο κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων».

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024