Η σύσταση Δημοτικής Αστυνομίας είναι γεγονός μετά την κοινή απόφαση των Υπουργείων Εσωτερικών και Οικονομικών όπου εγκρίθηκε η διαδικασία πλήρωσης τεσσάρων οργανικών θέσεων ειδικού ένστολου προσωπικού της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης.
Ο Δήμος είχε αποστείλει αίτημα κάλυψης των οργανικών θέσεων και πλέον, σύμφωνα με την απόφαση, οι εγκεκριμένες θέσεις θα αποσταλούν στο ΑΣΕΠ για την έκδοση της οικείας προκήρυξης.
Απόλυτα ικανοποιημένος από τις εξελίξεις ο Δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας, τόνισε: «Πλέον με την δημιουργία της δημοτικής αστυνομίας, το αίσθημα ασφάλειας ενισχύεται, ενώ, επιπλέον, μετά την ανάληψη των καθηκόντων τους, οι δημοτικοί αστυνομικοί θα συνδράμουν ουσιαστικά σε ζητήματα καθημερινότητας των πολιτών».
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας