Σε νέα διακοπή οδηγήθηκε η δίκη με κατηγορούμενο τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ο οποίος δικάζεται σε δεύτερο βαθμό ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας για τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν Κράουτς μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά .
Ο καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνος, ο οποίος σε πρώτο βαθμό έχει καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς συν έντεκα έτη κάθειρξη και έξι μήνες για τη θανάτωση του σκύλου της οικογένειας και άλλα αδικήματα, οδηγήθηκε στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Εφετείου.
Με την έναρξη της σημερινής διαδικασίας ο κατηγορουμενος απευθυνόμενος στην έδρα ενημέρωσε το δικαστήριο ότι έχει αλλάξει συνήγορο υπεράσπισης και θα εκπροσωπηθεί εκ νέου από τον δικηγόρο Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη, ο οποίος τον έχει αναλάβει από την ημέρα της σύλληψής του.
Συνεργάτης του δικηγόρου ενημέρωσε ότι ο κ.Παπαϊωαννίδης δεν μπορεί να παραστεί στη δίκη λόγω κωλύματος και ζήτησε αναβολή ή διακοπή στην υπόθεση.
Το δικαστήριο τελικά αποφάσισε η δίκη να διακοπεί για τις 24 Απριλίου.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας