Και φέτος, η παρέλασητης 25ης Μαρτίου στο γραφικό χωριό Απόλλωνας, της Νάξουέγινε από μία και μοναδική μαθήτρια.
Η μικρή Εφραιμίνα, μαθήτρια της ΣΤ’ Δημοτικού παρέλασε με υπερηφάνια, έχοντας στο πλάι της τον δάσκαλό της, ενώ καταχειροκροτήθηκε από τους λιγοστούς κατοίκους του χωριού.
Η φετινή παρέλαση είναι η τελευταία που θα πραγματοποιηθεί στο χωριό της Νάξου, καθώς η Εφραιμίνα του χρόνου θα πάει στο Γυμνάσιο και το δημοτικό σχολείο θα κλείσει.
Όπως έγραψε το cyclades24, η οικογένεια Γιαννάκη, γνωστοί επιχειρηματίες του νησιού, συνόδευσαν τη μικρή Εφραιμίνα με τύμπανα, κάνοντάς της μια μικρή έκπληξη, δίνοντας όμως πολύ μεγάλη χαρά στη μικρή μαθήτρια, στην τελευταία της παρέλαση στο χωριό, με τη σημαντική προσφορά και του κ. Αντώνη Αλιμπέρτη, προέδρου της Κοινότητας Κωμιακής.
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση
Οι Πανελλαδικές συνεχίστηκαν σήμερα για τους υποψήφιους των ΓΕΛ με την εξέταση σε Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις απαντήσεις
Οι Πανελλαδικές συνεχίζονται με τους υποψήφιους των ΓΕΛ να εξετάζονται σε μαθήματα προσανατολισμού - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις πρώτες εκτιμήσεις για τα θέματα