Τέμπη: Κατόπιν εντολής έδωσα την αναρρωτική άδεια στον επιθεωρητή του ΟΣΕ, λέει ο γιατρός
Μέχρι να ολοκληρωθεί και αυτή η διαδικασία και οι δύο γιατροί βρίσκονται σε αναστολή καθηκόντων εργασίας.
Κατόπιν εντολής από το διευθυντή του έδωσε την αναρρωτική άδεια στον επιθεωρητή του ΟΣΕ Λάρισας ο υπογράφων γιατρός, όπως φέρεται να κατέθεσε ο ίδιος.
Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα magnesianews.gr, ο διευθυντής της νευροχειρουργικής δεν έχει ακόμη απολογηθεί -κάτι το οποίο έχει υποχρέωση να κάνει μέχρι την Τρίτη, δηλαδή πέντε εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που η ΕΔΕ του Νοσοκομείου Βόλου για την αναρρωτική άδεια 30 ημερών στον επιθεωρητή του ΟΣΕ παραδόθηκε στην 5η Υ.ΠΕ.
Στη συνέχεια, θα συνέλθει το Πειθαρχικό Όργανο, το οποίο θα εξετάσει τα δεδομένα των απολογιών και θα αποφανθεί για το ποιες -αν κάποιες- θα είναι οι ποινές.
Μέχρι να ολοκληρωθεί και αυτή η διαδικασία και οι δύο γιατροί βρίσκονται σε αναστολή καθηκόντων εργασίας.
Συνεχίζονται οι έρευνες
Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό η έρευνα για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη, που έχει βυθίσει στη θλίψη το πανελλήνιο, με τον επικεφαλής της Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, Χαράλαμπο Βουρλιώτη, να ξεκινά έρευνα σε βάθος 15ετίας για όλα τα πρόσωπα που ήταν σε θέση ευθύνης στον ΟΣΕ και τις θυγατρικές του, ΕΡΓΟΣΕ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ, καθώς και την Hellenic Train, τις περιόδους που υπεγράφησαν οι επίμαχες συμβάσεις για τους σιδηρόδρομους.
Την ίδια ώρα, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, οι δικαστικές Αρχές επιχειρούν να ξετυλίξουν το κουβάρι των ευθυνών για τη μοιραία σύγκρουση, με την έρευνα να αποκαλύπτει νέα πρόσωπα που ενδεχομένως να φέρουν μερίδιο της ευθύνης.
Τα τρία αυτά πρόσωπα είναι:
- Ο έμπειρος σταθμάρχης, που με βάση την απολογία του 59χρονου κατηγορούμενο, έφυγε από το σταθμαρχείο της Λάρισας στις 22:20.
- Ο εφεδρικός σταθμάρχης, που φέρεται να έφυγε δέκα λεπτά νωρίτερα, στις 22:10.
- Ο επιθεωρητής του ΟΣΕ, που ήταν υπεύθυνος για την έκδοση των βαρδιών.
Κατά πληροφορίες, θεωρείται θέμα χρόνου να κληθούν οι άνθρωποι αυτοί να δώσουν εξηγήσεις ενώ, όπως έγινε γνωστό, σε βάρος τους έχει ήδη ασκηθεί δίωξη για το κακούργημα της διατάραξης της ασφάλειας των συγκοινωνιών και τα πλημμελήματα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και των σωματικών βλαβών κατά συρροή.
- Μέσα στη «Φωλιά του Λύκου», το κρυφό αρχηγείο στο δάσος από όπου ο Χίτλερ διεύθυνε τον πόλεμο
- Yπόθεση Νεγκρέιρα: «Η Ρεάλ σκοπεύει να διεκδικήσει αποζημιώσεις από την Μπαρτσελόνα»
- Το παλαιότερο εστιατόριο στον κόσμο συμπλήρωσε 300 χρόνια – Αργοψημένο γουρουνόπουλο και φάντασμα στο κελάρι
- Βαρδούσια: Άκαρπες οι έρευνες για τους τρεις ορειβάτες που αγνοούνται – Εντοπίστηκε το αυτοκίνητό τους
- Σέρρες: Κανένα ίχνος του διοικητή του Πυροσβεστικού Σώματος – Γνώριζε καλά την περιοχή που εξαφανίστηκε
- Μίλτος Τεντόγλου: «Δεν μου παίρνει κανείς δώρο τα Χριστούγεννα»
- Θεσσαλονίκη: Μέσα από τις φυλακές φαίνεται πως δόθηκε η εντολή για το χτύπημα σε τράπεζα στον Εύοσμο
- Επικό βίντεο: Η κόρη του Τσικίνιο τραγουδάει τον ύμνο του Ολυμπιακού (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Χρυσή βίζα: Μειώνονται οι αιτήσεις – Γιατί φρενάρει η ζήτηση [πίνακες]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/11/golden-visa-768x516-1-1-300x300.jpg)
![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)























































![Χρυσή βίζα: Μειώνονται οι αιτήσεις – Γιατί φρενάρει η ζήτηση [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ot_golden_visa24_1-1200x703-315x220.jpg)

















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442