Κωνσταντίνος Καζάκος: Το «σχέδιο» για να μη γίνει νονός του ο Γεώργιος Παπαδόπουλος
Πώς θα απέφευγαν να βαφτιστεί ο Κωνσταντίνος Καζάκος από τον Γεώργιο Παπαδόπουλο.
Το «σχέδιο» που οργάνωσαν οι γονείς του, Τζένη Καρέζη και Κώστας Καζάκος, για να αποφύγουν την κουμπαριά με τον αρχηγό της χούντας, Γεώργιο Παπαδόπουλο, αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος Καζάκος.
Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» και εξήγησε τι ίσχυε την εποχή που γεννήθηκε. Αν ένα παιδί τότε γεννιόταν στις 21 Απριλίου, το βάφτιζε ο Γεώργιος Παπαδόπουλος.
«Εγώ γεννήθηκα στις 25 Απριλίου του 1969. Εάν γεννιόμουν 21 Απριλίου, θα είχα για νονό τον Παπαδόπουλο και νονά τη γυναίκα του. Τότε, εάν γεννιόσουν 21 Απριλίου, σε βάφτιζε ο Παπαδόπουλος. Στην Αθήνα τουλάχιστον, αυτό γινόταν», εξήγησε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Καζάκος.
«Κι είχαν κάνει ολόκληρο σχέδιο ο πατέρας μου και η μάνα μου. Αν γεννηθώ 21, να με κρύψουν και να πουν ότι γεννήθηκα 22 για να μη με βαφτίσει», συμπλήρωσε.
Ο Καζάκος για την μπάντα του
Στη συνέχεια, ο Κωνσταντίνος Καζάκος μίλησε για την μπάντα του, η οποία σταμάτησε να λειτουργεί προσωρινά, από την περίοδο της καραντίνας.
«Κι έχω και δεν έχω συγκρότημα, διότι με την πανδημία υπήρξε μια παύση. Σε αυτή την παύση ο ντράμερ μου, που είναι και ξάδερφός μου, γέννησε δίδυμα, ο μπασίστας μου, που είναι χρόνια φίλος μου, γέννησε κι αυτός και μου είπαν να περιμένω ενάμισι-δύο χρόνια για να ξεπεταχτούν τα παιδιά και βλέπουμε», εξήγησε ο Kωνσταντίνος Καζάκος.
Κλείνοντας, πρόσθεσε για την αγάπη που τρέφει για τη μουσική: «Ζω με το ροκ, γενικά η μουσική είναι η μεγάλη μου αγάπη. Ήθελα να γίνω μουσικός, είναι ένα από τα πράγματα που είχα μετανιώσει.
Όταν έφτασε ο κόμπος στο χτένι, αφού τελείωσα και τον στρατό, είχα δύο αγάπες, το θέατρο και τη μουσική, και είπα ότι δεν μπορώ να κάνω και τα δύο, θα κάνω το ένα για να το κάνω καλά. Το μετάνιωσα, έπρεπε να κάνω και τα δύο».
- Πικάσο εκατομμυρίων για 100 ευρώ: Στον υπερτυχερό Aρί Χονταρά ο πίνακας – Η αστεία αντίδραση του
- Ζαχαριάδης: Σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα ο κ. Λαζαρίδης θα είχε παραιτηθεί – Ώριμες οι συνθήκες για πρόταση δυσπιστίας
- Bring the Spring OFFERS
- Ο αποκλεισμός της Μπαρτσελόνα ήταν συνειδητός
- Η συμπερίληψη στο επίκεντρο της Δημάρχου Σερρών
- Μαροζάν – Τσιτσιπάς 2-1: Νέος πρόωρος αποκλεισμός…
- Stournaras Set for Third Term as Greece Central Bank Governor
- Ουγγαρία: Να παραιτηθεί ο πρόεδρος Τάμας Σούλιοκ ζητεί ο Μαγιάρ – «Δεν είναι άξιος να ενσαρκώσει την ενότητα»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/joe-leahy-NI3n0wZ85Kc-unsplash-1-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442