Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ: Πρωταγωνιστής ριάλιτι του MTV συνελήφθη για απόπειρα βιασμού ανήλικης

ΗΠΑ: Πρωταγωνιστής ριάλιτι του MTV συνελήφθη για απόπειρα βιασμού ανήλικης

Έστελνε άσεμνο υλικό και προσπαθούσε να κανονίσει συνάντηση με την 15χρονη

Σάλος έχει ξεσπάσει στις Ηνωμένες Πολιτείες, μετά τη σύλληψη του Κόνορ Σμιθ, ο οποίος φέρεται να προσπάθησε να βιάσει ένα κορίτσι 15 ετών.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, το γραφείο του σερίφη της κομητείας Λέικ εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για τον πρωταγωνιστή του ριάλιτι του MTV, «Are You The One?», με τη κατηγορία ότι «επικοινωνούσε διαδικτυακά με έναν μυστικό αστυνομικό που υποδυόταν ότι ήταν ανήλικη για αρκετές εβδομάδες στο διαδίκτυο».

Ο 32χρονος έστελνε άσεμνα βίντεο και φωτογραφίες του, ενώ προσπαθούσε να συναντηθεί και με την υποτιθέμενη ανήλικη, σημείωσε η αστυνομία του Ιλινόις, η οποία στην ανακοίνωσή της ανέφερε ότι ο Σμιθ συνελήφθη στο ραντεβού που κανόνισε στις 9 Φεβρουαρίου και τώρα αντιμετωπίζει τρία κακουργήματα.

Είχε συλληφθεί και στο παρελθόν

Σημειώνεται ότι στο παρελθόν ο σταρ του ριάλιτι είχε έρθει ξανά αντιμέτωπος με τον νόμο. Το 2021 είχε συνελήφθη και πάλι επειδή τότε φέρεται να βίασε και να επιτέθηκε σε ένα 16χρονο κορίτσι.

Τότε ο Σμιθ τέθηκε υπό κράτηση στην κομητεία Κουκ του Ιλινόις, αν και το περιστατικό έγινε στην Ιντιάνα. Του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για έναν βιασμό και μια σεξουαλική κακοποίηση και τέθηκε σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Η έφηβη κοπέλα είπε στην αστυνομία ότι ο Σμιθ την είχε απαγάγει τον Ιούλιο, όταν επισκεπτόταν την οικογένειά της στην Ιντιάνα, ωστόσο έπεφτε διαρκώς σε αντιφάσεις.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024