Δωρεάν σεμινάριο χρήσης αντιολισθητικών αλυσίδων από τον Δήμο Γλυφάδας
Σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης και ορθής χρήσης αντιολισθητικών αλυσίδων, πραγματοποιείται από τον Δήμο Γλυφάδας την Κυριακή 15 Ιανουαρίου, 11 πμ - 3 μμ.
Παγκόσμια Ημέρα Χιονιού η 15η Ιανουαρίου και στη Γλυφάδα πραγματοποιείται η 2η πανελλήνια δράση επιμόρφωσης οδηγών σχετικά με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων και την ασφαλή οδηγική συμπεριφορά σε συνθήκες χιονόπτωσης.
Αντιολισθητικές αλυσίδες: Μόνο μετά από απόφαση των Αρχών η υποχρεωτικότητα εφοδιασμού
Αυτή την Κυριακή από τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι στο Δρόμο των Ποιητών (Γρ. Λαμπράκη στη συμβολή της με τη Μεταξά) θα γίνει δωρεάν ενημέρωση και πρακτική εξάσκηση τοποθέτησης και αφαίρεσης όλων των ειδών αλυσίδων (για κάθε τύπου όχημα), στο πλαίσιο δράσης που διοργανώνει ο Δήμος Γλυφάδας υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.
Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα που διοργανώνεται η δράση αυτή (η πρώτη είχε γίνει στις 4 Δεκεμβρίου 2022) καθώς υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση και αυξημένο ενδιαφέρον από τους οδηγούς. «Ο χειμώνας είναι μπροστά μας και ο στόχος όλων μας είναι να παραμείνουμε ασφαλείς. Η προσπάθειά μας αυτή, που ξεκίνησε τον Δεκέμβριο και επαναλαμβάνεται τώρα, είναι να μειώσουμε και ιδανικά να μηδενίσουμε τους κινδύνους από την μη ορθή και έγκαιρη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.
Από Οκτώβριο υποχρεωτικές οι αλυσίδες στα οχήματα
Προετοιμαζόμαστε όσο καλύτερα μπορούμε για τους έντονους χιονιάδες και είμαστε όλοι μας σε ετοιμότητα και εγρήγορση», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου και εκφράζει τις ευχαριστίες του σε όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη και δωρεάν, με απλή δήλωση συμμετοχής στη διαδικτυακή μας πλατφόρμα.
- ΠΑΣΟΚ σε κυβέρνηση μετά την αποκάλυψη του in για τις «στημένες» ερωτήσεις στην εξεταστική για υποκλοπές – «Πόση ακόμη δυσωδία…»
- Αγροτικά μπλόκα: το ρήγμα θα παραμείνει
- Απίστευτο ξέσπασμα Λεσόρ: «Σταματήστε να λέτε ψέματα, ούτε εγώ δεν ξέρω πότε θα επιστρέψω»
- Πώς η αντιεμβολιαστική στάση των ΗΠΑ απειλεί να βλάψει όλο τον πλανήτη
- Από το αρχείο του δήμου Κορινθίων στα Γενικά Αρχεία του Κράτους
- Επίσημο: Φιλικό με την Ουγγαρία για την Εθνική Ελλάδας
- Υπόθεση Κολωνού: Αναβολή για τη δίκη σε δεύτερο βαθμό για τον βιασμό της 12χρονης
- Νοσοκομείο Παίδων: Διασωληνώθηκε 3χρονος που εισήχθη με γρίπη – Στη ΜΕΘ σε καλύτερη κατάσταση 6χρονος
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 23.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/chinh-le-duc-W5q8uoqss3Q-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442