Φτάσαμε στην πέμπτη μέρα του Μουντιάλ, με τη διοργάνωση να συνεχίζεται σήμερα με άλλες τέσσερις αναμετρήσεις.
Σήμερα ολοκληρώνεται η πρώτης αγωνιστικής, με τους δύο τελευταίους ομίλους να κάνουν πρεμιέρα στα γήπεδα του Κατάρ.
Η… σκυτάλη περνάει στον 7ο και τον 8ο όμιλο, με το «μενού» να περιλαμβάνει δυνατές και αμφίρροπες αναμετρήσεις.
Η πρώτη μάχη της ημέρας λαμβάνει χώρα στο Al-Janoub, με την Ελβετία του Τσάκα και του Σακίρι να αντιμετωπίζει το Καμερούν. Στη συνέχεια, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην Ουρουγουάη, με την παρέα των Λουίς Σουάρες και Εντισον Καβάνι να ρίχνεται στη μάχη.
Στις 18:00 η Πορτογαλία του Κριστιάνο Ρονάλντο κάνει πρεμιέρα κόντρα στην Γκάνα, ενώ το πιο σημαντικό ματς είναι προγραμματισμένο για τις 21:00. Παρέλαση αστέρων στο Lusail, με το φαβορί της διοργάνωσης, Βραζιλία, να κοντράρεται με την πάντα υπολογίσιμη Σερβία των Μίτροβιτς και Βλάχοβιτς.
Η Μπαρτσελόνα έδειξε την αδυναμία του Ολυμπιακού στο σκοράρισμα από τους γκαρντ και ο Μόντε Μόρις έρχεται για να δώσει πολλές και σημαντικές λύσεις στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.
Ο Γκασπερίνι φαίνεται πως δεν υπολογίζει τον Κώστα Τσιμίκα και είναι πιθανό ο Έλληνας μπακ να γυρίσει στη Λίβερπουλ – Όλα τα δεδομένα για το μέλλον του στη Ρόμα