Διακρίνεται μια δυστοκία συστημικών ΜΜΕ, που έθαβαν το σκάνδαλο των υποκλοπών, να καλύψουν σήμερα τη δικαστική απόφαση και τα παράγωγά της. Γιατί άραγε;
Η Μπαρτσελόνα ψάχνει να βρει λύση για το δεξί άκρο της άμυνας της, καθώς δεν έχει πείσει ο Εκτορ Μπεγερίν, μετά την παραχώρηση του Σερτζίνιο Ντεστ στη Μίλαν. Ο 27χρονος αμυντικός κατέληξε το καλοκαίρι στο «Καμπ Νου» ως ελεύθερος, αφού ολοκληρώθηκε το συμβόλαιο του με την Αρσεναλ.
Την περσινή σεζόν ο Μπεγερίν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Μπέτις και είχε καλή απόδοση, με συνέπεια να πάρει μία ευκαιρία από τον Τσάβι, υπογράφοντας μονοετές συμβόλαιο, αλλά δεν έχει πείσει με τις εμφανίσεις του.
Ο κόουτς των Μπλαουγκράνα έχει ζητήσει από τη διοίκηση μια μεταγραφή τον Ιανουάριο, έναν παίκτη για τη δεξιά πλευρά και σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ έχει τρία ονόματα στη λίστα του. Τους Μπέντζαμιν Παβάρ (Μπάγερν Μονάχου), Ντιόγκο Νταλότ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) και Χουάν Φόιτ (Βιγιαρεάλ).
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Ο Λούκα Ντόντσιτς έβαλε 41 πόντους και άγγιξε το τριπλ-νταμπλ, αλλά οι Σανς νίκησαν τους Λέικερς. – Ο Έντουαρντς οδήγησε τη Μινεσότα στη νίκη επί των Κλίπερς. – Όλα τα αποτελέσματα του ΝΒΑ.