Διακρίνεται μια δυστοκία συστημικών ΜΜΕ, που έθαβαν το σκάνδαλο των υποκλοπών, να καλύψουν σήμερα τη δικαστική απόφαση και τα παράγωγά της. Γιατί άραγε;
Σκηνές πανικού σε σχολείο στην Κοζάνη, με έναν μαθητή να απειλεί ότι θα αυτοκτονήσει, αν ο σύλλογος καθηγητών δεν αλλάξει απόφαση. Ο ανήλικος καλείται να αλλάξει σχολείο λόγω της συμπεριφοράς του.
Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Τρίτης με ανήλικο μαθητή του 2ου ΕΠΑΛ Κοζάνης, όταν ανέβηκε στη σκεπή του σχολείου και απειλούσε ότι θα πέσει, στο άκουσμα της απόφασης να αλλάξει σχολική μονάδα για κακή συμπεριφορά.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Kozanimedia.gr, στις 11:45 το πρωί της Τρίτης ο μαθητής ενημερώθηκε από τους καθηγητές για την απόφαση του σχολείου να αλλάξει σχολική μονάδα λόγω συμπεριφοράς και τότε, οργισμένος, ανέβηκε στη σκεπή και απειλούσε να πέσει αν δεν αρθεί η εν λόγω απόφαση του Συλλόγου Καθηγητών.
Άμεσα στο σημείο έφτασαν περιπολικά οχήματα της Αστυνομίας, ενώ τελικά, ευτυχώς, ο μαθητής κατέβηκε μετά από παρέμβαση των καθηγητών.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.