Κακουργηματικές διώξεις φέρει ο 53χρονος που φέρεται να κακοποιούσε για χρόνια την 41χρονη σύζυγό του.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 53χρονος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα Χανίων ο οποίος του άσκησε ποινικές διώξεις, κακουργηματικού χαρακτήρα, για ενδοοικογενειακή βία. Στη συνέχεια βρέθηκε ενώπιον του ανακριτή από τον οποίον ζήτησε και έλαβε προθεσμία και αναμένεται να απολογηθεί το πρωί της Δευτέρας.
Υπενθυμίζεται, ότι η 41χρονη μην μπορώντας να αντέξει άλλο την βίαιη και κακοποιητική συμπεριφορά του συζύγου πήγε και τον κατήγγειλε στο αστυνομικό τμήμα του Ηρακλείου περιγράφοντας όλα όσα βίωνε στα χέρια του Χανιώτη συζύγου της.
Όπως η ίδια ανέφερα, από το 2011 έως και σήμερα ο σύζυγός της έχει συχνά ξεσπάσματα σε βάρος της ακόμα και μπροστά στα ανήλικα παιδιά τους.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».