Σύμφωνα με το greveniotis.gr το 35 ημερών βρέφος νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών και κατέληξε από άγνωστη αιτία. Αναμένεται το πόρισμα της ιατροδικαστικής έκθεσης για τα ακριβή αίτια του θανάτου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το βρέφος εισήλθε για νοσηλεία την Κυριακή στην παιδιατρική κλινική με πυρετό. Του χορηγήθηκε αντιβιοτική αγωγή ωστόσο χθες, Τρίτη, βρέθηκε νεκρό. Έπειτα, έγιναν προσπάθειες καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης από τους γιατρούς, αλλά δυστυχώς το παιδάκι δεν τα κατάφερε.
«Το παιδί ανέβασε πυρετό και πήγαμε στο νοσοκομείο»
Συγκλονισμένη εμφανίστηκε η μητέρα του βρέφους που έχασε τη ζωή του ξαφνικά έπειτα από ολιγοήμερη νοσηλεία στο νοσοκομείο των Γρεβενών. Η μητέρα μιλώντας στο newsit.gr περιέγραψε τις τελευταίες στιγμές του μωρού και πως η μικρούλα έχασε τελικά τη μάχη με το θάνατο…
Η άτυχη μητέρα από τα Γρεβενά σημείωσε για το θάνατο του βρέφους: «Δυστυχώς το παιδί μας δεν τα κατάφερε. Δεν γνωρίζω πως έγινε όλο αυτό. Ούτε πως ούτε γιατί. Κανείς ακόμα δεν μπορεί να μας εξηγήσει πως έγινε. Το παιδί ανέβασε πυρετό και πήγαμε στο νοσοκομείο. Είχε 38,7 όταν πήγαμε. Και μέχρι την Τρίτη που το χάσαμε ο πυρετός δεν έπεφτε κάτω από 38. Οι γιατροί προσπάθησαν αλλά δεν τα καταφέραμε. Και δεν ξέρουμε γιατί. Ήταν υγιέστατο, όπως και όλοι μας. Είμαστε όλοι πολύ ταραγμένοι».
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας