Το Κατάρ κάνει εξάμηνη προετοιμασία για το Μουντιάλ
Η οικοδέσποινα του Μουντιάλ κάνει εξάμηνη προετοιμασία ώστε να εμφανιστεί πανέτοιμη για την διοργάνωση.
Σε μια αποκάλυψη προέβη σήμερα το πρωί το BBC αφού το πρακτορείο ειδήσεων αποκάλυψε πως η οικοδέσποινα του Μουντιάλ, εθνική Κατάρ προπονείται ήδη για την διοργάνωση από τον Μάιο.
Συγκεκριμένα ο Φέλιξ Σάντσεθ έχει καταλήξει σε 27 ποδοσφαιριστές, που έχουν αφήσει τους συλλόγους τους και αρχικά μετέβησαν σε camp στην Ισπανία.
Σύμφωνα με πηγές η αποστολή βρίσκεται στην Αυστρία και αναφέρουν ότι «σαν ιδέα, δεν είναι τρελή, ωστόσο είναι λίγο παράξενο. Πολλές ομάδες από το Κατάρ έχουν χάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα σημαντικούς ποδοσφαιριστές τους».
«It is a strange thing to do.»
By the time the @FIFAWorldCup starts on 21 November, Qatar’s national team will have been in a training camp for SIX months.
Not everyone in the @QSL_EN agrees with the plan: https://t.co/V01WwCWxzg #WorldCup2022 pic.twitter.com/P9gT36bVAM
— Shamoon Hafez (@ShamoonHafez) July 28, 2022
Να σημειωθεί ότι οι υπόλοιπες εθνικές ομάδες δεν θα κάνουν σχεδόν καθόλου προετοιμασία για την διοργάνωση που ξεκινάει τον Νοέμβριο.
- Ο Μέσι κόντρα στα «κινέζικα»
- Συμφωνία Σπαλέτι – Γιουβέντους μέχρι το 2028
- «Ποια ομάδα της Euroleague είναι φαβορί για τον Χίφι το καλοκαίρι»
- Βεζένκοφ: «Είναι πολύ καλός προπονητής, αλλά εγώ δεν θα τον χαιρετούσα»
- Χούλιο Ενσίσο: Το καμάρι του Κααγκουαζού και η ελπίδα της Παραγουάης (vids)
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (28/3): Πού θα δείτε το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός και το Super Cup της Superleague 2
- Κώστας Σλούκας: Η 300άρα, ο Γιουλ και ο… Παπανικολάου
- Ο Άρης ψάχνεται για τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 28.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/daniil-silantev-MrdCtp7qsrM-unsplash-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442