Ασταμάτητος Κύργιος, προκρίθηκε στα ημιτελικά του Wimbledon κι έγραψε ιστορία (vid)
Ο Νικ Κύργιος «καθάρισε» με 6-4, 6-3, 7-6(5) τον Χιλιανό, Κριστιάν Γκαρίν, και προκρίθηκε για πρώτη φορά στον ημιτελικό ενός Grand Slam.
Σούπερ Νικ Κύργιος, καλπάζει στο Wimbledon! O 27χρονος Αυστραλός, νο40 στην παγκόσμια κατάταξη της ATP, προκρίθηκε σήμερα στους ημιτελικούς του τουρνουά, κάτι που πετυχαίνει για πρώτη φορά στην καριέρα του σε Grand Slam.
Για να τα καταφέρει απέκλεισε με καθαρή νίκη στα τρία σετ τον Χιλιανό Κριστιάν Γκαρίν (43ος στον κόσμο), επικρατώντας με 6-4, 6-3, 7-6(5).
Στα 27 χρόνια του, ο «εκρηκτικός» τενίστας θα προσπαθήσει την Παρασκευή (8/7) να φτάσει στον τελικό του λονδρέζικου Major, όπου είχε ήδη παίξει στους προημιτελικούς το 2014, στην πρώτη συμμετοχή του.
Αντίπαλός του θα είναι ο νικητής που θα προκύψει από τη συνάντηση του Ραφαέλ Ναδάλ (4ος) με τον Αμερικανό Τέιλορ Φριτς (14ος).
A first Grand Slam semi-final ✅@NickKyrgios defeats Cristian Garin 6-4, 6-3, 7-6(5)#Wimbledon pic.twitter.com/irn1vbb7DP
— Wimbledon (@Wimbledon) July 6, 2022
- Μπαρτζώκας: «Βλέπετε τι μάχη γίνεται στην 10η, 11η θέση, παλεύουν ομάδες με τρομερό ρόστερ και καλούς προπονητές»
- Χέιζ-Ντέιβις: «Πρέπει να είμαστε πιο έξυπνοι»
- Γουλβς – Λιβερπουλ 1-3: Πήρε εκδίκηση και πέρασε στα προημιτελικά του FA Cup
- Θέλτα – Ρεάλ Μαδρίτης 1-2: «Διπλό» με buzzer beater του Βαλβέρδε στο 90+4′
- Αταμάν: «Ο Ολυμπιακός άξιζε τη νίκη» (vid)
- Ντόρσεϊ: «Το χαμένο Κύπελλο μου έδωσε κίνητρο και ενέργεια»
- Μπαρτζώκας: «Δεν γινόταν να κερδίσουμε χωρίς άμυνα»
- Ο Παναθηναϊκός κατέβασε το λάβαρο του Μποντιρόγκα από το ΟΑΚΑ μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 07.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/will-truettner-QprJgwK27us-unsplash-1-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442