Φωτιά έβαλαν στην παραλία των Διασήμων τα κορίτσια όταν αποφάσισαν να κάνουν γιόγκα και pole dancing.
Πρώτη και καλύτερη η Μυριέλλα Κουρεντή -πριν αποχωρήσει- έκανε τη γιόγκα της εξηγώντας πότε μπήκε στη ζωή της και πώς την έχει βοηθήσει στην ψυχή και το σώμα της.
Η ηθοποιός επιδόθηκε σε ασκήσεις ισορροπίας που απαιτούν δύναμη στα χέρια και τα πόδια. Στη συνέχεια ακολούθησαν κάνοντας την απαιτητική γυμναστική η Ναυσικά και η Ευρυδίκη.
Το pole dancing και η yoga των κοριτσιών φαίνεται πώς ζάλισε μόνο το τηλεοπτικό κοινό καθώς οι άνδρες της ομάδας δεν φάνηκε να ενθουσιάστηκαν με το θέαμα.
Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας -πριν αποχωρήσει κι εκείνος- αποκάλυψε ότι βλέποντας τα κορίτσια να κάνουν pole dancing στην κολώνα της καλύβας, φοβήθηκαν μην πέσει όλη η παράγκα.
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.