Την βραδιά της ζωής του έζησε ο Κώστας Τσιμίκας στον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στην Τσέλσι. Ο διεθνής αμυντικός ήταν αυτός που με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι χάρισε στην Λίβερπουλ το 8ο Κύπελλο στην ιστορία της και ακόμα πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του.
Το Νο 7 πέναλτι ήταν το τυχερό, το διάλεξε ο ίδιος και δικαιώθηκε «Είναι πολύ, πολύ ιδιαίτερο για μένα. Ο Κλοπ με ρώτησε ποιο πέναλτι θέλω και είπα ότι ήθελα το νούμερο 7. Είμαι πολύ πολύ χαρούμενος. Διάλεξα τη σωστή πλευρά και σκόραρα» τόνισε ο Τσιμίκας που σήκωσε στον ουρανό του Λονδίνου την κούπα.
«Βόμβα» από δημοσίευμα στην Ισπανία, το οποίο αναφέρει ότι ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς είναι μεταγραφικός στόχος ομάδας της Euroleague για το καλοκαίρι.
Οι Ρόκετς επικράτησαν των Πέλικανς με 119-110 και ο Κέβιντ Ντουράντ στο συγκεκριμένο ματς σημείωσε 18 πόντους και κατάφερε να γίνει ο 6ος στη λίστα των κορυφαίων σκόρερ του NBA.
Ο Παναθηναϊκός γνώρισε βαριά ήττα με 4-0 από την ΑΕΚ και προκάλεσε αντιδράσεις, με κόσμο της ομάδας να πηγαίνει στο προπονητικό κέντρο και να αποδοκιμάζει διοίκηση και παίκτες.