Μαυρίκιος Μαυρικίου και Ιλάειρα Ζήση άνοιξαν την πόρτα της πολυτελούς κατοικίας τους στην Καλλιτεχνούπολη και μας άφησαν άφωνους.
Το ζευγάρι υποδέχτηκε την κάμερα του «Happy Day» και έδειξε τα τέσσερα σαλόνια, στα οποία κυριαρχεί το χρυσό και τον καναπέ, που είναι «σαν θρόνος».
Επίσης, σύστησαν τον σκύλο τους, Μίμη, που έχει πάρει το όνομά του από τον «νονό» του Μίμη Πλέσσα.
«Το πιο σημαντικό σημείο για εμένα είναι αυτή η βιτρίνα που έχω μέσα 30 ευρωπαϊκές διακρίσεις σε διαγωνισμούς μουσικής και τη δείχνω γιατί βλέπω δημοσιεύματα “ποιος είναι ο Μαυρίκιος Μαυρικίου που ασχολούμαστε μαζί του”», είπε χαρακτηριστικά ο μουσικός καλλιτέχνης.
Παράλληλα, τόνισε ότι η έπαυλη έχει συναγερμό σε κάθε δωμάτιο και «ιδιαίτερα στην γκαρνταρόμπα που έχει πολλές γούνες».
«Το δωμάτιο με τα ρούχα είναι ο ναός μου και το πιο καλά φυλασσόμενο μέρος του σπιτιού», σημείωσε και άνοιξε την ντουλάπα για να δείξει τις γούνες που είναι για όλα τα χρώματα.
«Έχω 4 ντουλάπες με παντελόνια και τα τακτοποιώ σχολαστικά», υπογράμμισε.
Σε άλλο δωμάτιο έχει λαμέ κοστούμια «επειδή δεν χωρούσαν στο dressing room».
Τέλος, έδειξαν και το τζακούζι που φιγουράρει στο TikTok.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.