Γάμος από… χρυσάφι θα είναι αυτός του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση.
Ο θεατρικός παραγωγός, που τον τελευταίο καιρό μοιράζεται τα πάντα για την προσωπική του ζωή με το κοινό, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Open Weekend» και αποκάλυψε πως παρουσιάστρια που τον έκραζε, του ζήτησε 12.000 ευρώ για να παίξει μουσική στο γάμο του για 45 λεπτά.
«Είναι αλήθεια αυτό που είπα για την παρουσιάστρια. Χαρακτηριζόμαστε από κάποιες εκπομπές και κάποιους πανελίστες ως δήθεν ζευγάρι. Με ενόχλησε ότι υπάρχουν δήθεν συμπεριφορές από ανθρώπους που μας λένε δήθεν. Κι έδωσα ένα παράδειγμα και είπα για την πρόταση στην παρουσιάστρια. Δεν έκανα την πρόταση στην ίδια, αλλά σε έναν από τους ανθρώπους που τη μανατζάρουν. Ζήτησε 12.000 ευρώ για να έρθει να παίξει μουσική για 45 λεπτά», είπε.
Και πρόσθεσε: «Έχουμε κλείσει 3 τραγουδιστές για το γάμο μας, αλλά δεν μπορώ να πω πολλά», είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και προχώρησε σε ένα… κουίζ: «Η μία, το όνομά της συνδέεται με ένα χρώμα, ενώ ο άλλος είναι Κύπριος».
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.