Τα γενέθλια της πριγκίπισσας Σάρλοτ γιορτάζει σήμερα (2/5) το παλάτι.
Η τέταρτη στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου κλείνει τα 7 και η Κέιτ Μίντλετον φρόντισε να μοιραστεί με το ακόλουθούς της στο Instagram δύο στιγμιότυπα της κόρης της.
Στο ένα η μικρή πριγκίπισσα βρίσκεται σε ένα καταπράσινο τοπίο και χαμογελά στον φακό και στο άλλο έχει στην αγκαλιά της το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας, ένα κουτάβι, το οποίο ονομάζεται «Όρλα».
Σημειώνεται ότι οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν αυτό το Σαββατοκύριακο στο εξοχικό της οικογένειας στο Νόρφολκ.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας