Καιρός: Ξαφνική επιδείνωση του καιρού με κρύο και λασποβροχές
Οι συγκεντρώσεις σκόνης, με εξαίρεση τα βόρεια, θα είναι σχετικά αυξημένες.
Τη Δευτέρα αναμένονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά και νότια ηπειρωτικά, στο Ιόνιο και στο Νότιο Αιγαίο, φαινόμενα τα οποία σταδιακά θα επεκταθούν στην υπόλοιπη χώρα με εξαίρεση τη Θράκη. Οι συγκεντρώσεις σκόνης, με εξαίρεση τα βόρεια, θα είναι σχετικά αυξημένες και κατά τόπους θα εκδηλωθούν λασποβροχές. Η ορατότητα έως το πρωί θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.
Πτώση θερμοκρασίας
Η θερμοκρασία σε σχετικά χαμηλά για την εποχή επίπεδα, θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 8 έως 14 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 9 έως 22, στη Θεσσαλία και στην Ανατολική Στερεά από 11 έως 20, στην Ήπειρο και στη Δυτική Στερεά από 9 έως 17, στην Πελοπόννησο από 10 έως 19, στα νησιά του Ιονίου από 13 έως 17, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 12 έως 22, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 14 έως 21, στις Κυκλάδες από 13 έως 21, στα Δωδεκάνησα από 15 έως 24 και στην Κρήτη από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου.
Εως 7 μποφόρ
Οι άνεμοι στη Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά στα νοτιοδυτικά έως 7 Μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά έως 5 Μποφόρ.
Στην Αττική αναμένονται βροχές και ενδεχομένως καταιγίδες από το πρωί. Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν μετά το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 Μποφόρ. Οι συγκεντρώσεις σκόνης θα είναι σχετικά αυξημένες και κατά τόπους θα εκδηλωθούν λασποβροχές. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 15 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη
Στον νομό Θεσσαλονίκης αναμένονται νεφώσεις με πιθανότητα βροχοπτώσεων από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 και το πρωί πρόσκαιρα από ανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 Μποφόρ. Η ορατότητα έως το πρωί θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 14 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
- Έχετε email από ΑΑΔΕ; – Τι πρέπει να κάνετε για να γλιτώσετε έξτρα φόρο
- ΚΚΕ για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού: Βαθιά ταξικός ο ρατσισμός που καλλιεργείται
- Χρήστος Μάστορας: Η απάντηση του στις φήμες για τη συνεργασία του με τον Κωνσταντίνο Αργυρό
- Βέροια: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 7χρονος που τραυματίστηκε σε πάρκο – Τον εντόπισε περαστικός
- Απίθανο γκολ στην Κροατία μέσω… λακούβας (vid)
- ΣΥΡΙΖΑ: Οι κτηνοτρόφοι στη Λέσβο πληρώνουν την κυβερνητική ανεπάρκεια
- Η ακρίβεια καλπάζει, η κυβέρνηση… μελετά τα μέτρα που πρέπει να παρθούν
- Ο Γιώργος Κοροπούλης και οι «Αναμνήσεις από τη ζωή του Παπαδιαμάντη» ως αντίδοτο στη γενικευμένη λήθη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 21.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/keita-senoh-bbuXQShN3Go-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442