Διακρίνεται μια δυστοκία συστημικών ΜΜΕ, που έθαβαν το σκάνδαλο των υποκλοπών, να καλύψουν σήμερα τη δικαστική απόφαση και τα παράγωγά της. Γιατί άραγε;
Τα Μερομήνια έχουν αποδειχθεί διαχρονικά σημαντικό εργαλείο για την παρατήρηση του καιρού!
Είναι μια πανάρχαια μέθοδος πρόβλεψης του καιρού για ολόκληρο τον χρόνο.
Το παράδοξο των επόμενων εβδομάδων
Σύμφωνα λοιπόν με όσα «προβλέπουν» για το επόμενο διάστημα μάλλον θα… αντιμετωπίσουμε κάτι «περίεργο».
Παρά το γεγονός λοιπόν πως από τα μέσα Μαρτίου ήδη ο καιρός είχε αρχίσει να… θυμίζει καλοκαίρι, φαίνεται πως η άνοιξη δεν έχει πει την τελευταία της κουβέντα.
Έτσι, σύμφωνα με τα Μερομήνια, μπορεί το φετινό Πάσχα να είναι το πρώτο που θα κάνουμε χωρίς μέτρα για τον κοροναϊό, ωστόσο… ο καιρός δεν θα μας κάνει τη χάρη…
Συγκεκριμένα, από 21 έως 30 Απριλίου, δηλαδή μέσα στο Πάσχα, όλα δείχνουν κακοκαιρία (γκρίζα σύννεφα από βορειοδυτικά προς νοτιοανατολικά και δυτικά προς νότο και ανατολικά προς δυτικά).
Ωστόσο η κακοκαιρία δεν σταματά εκεί. Και ο Μάιος μπαίνει με κακοκαιρία, μπουρίνια και καταιγίδες το διάστημα από 1 έως 5 του μήνα.
Ο καιρός καλυτερεύει από 6 έως 20, αλλά ανήμερα του Αγίου Κωνσταντίνου, δηλαδή από 21 Μαΐου έως 31 του μήνα, προβλέπονται βροχές και ισχυροί άνεμοι.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.