Αντίστροφα για το μεγάλο comeback στην αγωνιστική δράση μετραέι εδώ και μερικές ημέρες ο Άνσου Φάτι.
Ο Ισπανός εκρηκτικός winger της Μπαρτσελόνα, επέστρεψε στις προπονήσεις την περασμένη Δευτέρα, έπειτα απο μια απουσία σχεδόν 2,5 μηνών. Ωστόσο μετά τα τελευταία λάθη, στο στρατόπεδο των «μπλαουγκράνα» δεν θέλουν να ρισκάρουν και για αυτό σκοπεύουν να δώσουν στον 19χρονο όσο χρόνο χρειαστεί για να νιώσει έτοιμος για την επιστροφή του.
Σύμφωνα με τους Ισπανούς, ο Φάτι αναμένεται να κάνει το comeback του σε ένα από τα τελευταία παιχνίδια του μήνα και συγκεκριμένα σε αυτό κόντρα στη Ράγιο Βαγιεκάνο στις 24/4, με τον Τσάβι και τους γιατρούς της ομάδας πάντως να έχουν αναφέρει στον 19χρονο πως η κατάσταση του θα περνάει συνεχώς από μικρούς ελέγχους.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ρεπορτάζ από την Κροατία αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός προσφέρει 6,5 εκατομμύρια ευρώ στη Σλάβεν Μπελούπο για τον 20χρονο μεσοεπιθετικό Αντριάνο Γιάγκουσιτς. Ο Μπενίτεθ έχει ήδη έρθει σε επαφή μαζί του.
LIVE: Αταλάντα – Αθλέτικ Μπιλμπάο. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την αναμέτρηση Αταλάντα – Αθλέτικ Μπιλμπάο για την 7η αγωνιστική της League Phase του Champions League.
LIVE: Γιουβέντους – Μπενφίκα. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την αναμέτρηση Γιουβέντους – Μπενφίκα για την 7η αγωνιστική της League Phase του Champions League.