Βίκυ Χατζηβασιλείου για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Tης αρμόζει το τρις εις θάνατον»
Η παρουσιάστρια πήρε θέση για τις δραματικές εξελίξεις στης υπόθεση της Πάτρας.
Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο με τις εξελίξεις στην υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα.
Το απόγευμα της Τετάρτης (30/3) οι αρχές συνέλαβαν τη Ρούλα Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας «παγώνοντας» την κοινή γνώμη.
Πολλοί celebrities παρακολουθούν τα όσα βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας και παίρνουν θέση μέσω των λογαριασμών τους στα social media.
Ανάμεσα σε αυτούς και η Βίκυ Χατζηβασιλείου.
Η παρουσιάστρια ανέβασε μία φωτογραφία με τα πρόσωπα των τριών παιδιών και στη λεζάντα της έγραψε:
«Η μέρα που η Μήδεια της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας, αηδίασε με τη φρικαλεότητα της σύγχρονης ελληνικής τραγωδίας! Στο κάτω κάτω εκείνη υπηρέτησε έναν μύθο.
Τη σημειολογία μιας πράξης από έρωτα και παραλογισμό, που ωστόσο δεν έλαβε χώρα ποτέ. (Μυθολογία γαρ) Η σημερινή κατηγορούμενη τι ακριβώς υπηρέτησε; Όχι, δεν σκοτώνεις από έρωτα. Και δη τα παιδιά σου! Που είναι η μεγαλύτερη αγάπη του κόσμου όλου! Σκοτώνεις από βαριά ψυχική διαταραχή. Η οποία σε υποδουλώνει με κάθε τρόπο και πέρα από κάθε μέτρο. Σου δημιουργεί νοσηρές εμμονές και ψυχωτικές συμπεριφορές. Και αναρωτιέμαι μήπως είναι πια επιβεβλημένο να εισαχθεί ένα υποχρεωτικό ψυχολογικό τεστ σε όλους τους υποψήφιους γονείς; Ας βρει η πολιτεία τη μεθοδολογία για να το εφαρμόσει υποχρεωτικά!
Είναι παράλογο, είναι αποτρόπαιο, είναι εξωφρενικό να φεύγουν αθώες ψυχούλες από το χέρι του γονιού! Η προβλεπόμενη ποινή από τον ελληνικό Ποινικό Κώδικα, είναι ανεπαρκής μπροστά στην πράξη! Όπου αν όντως καταδικαστεί η κατηγορούμενη, της αρμόζει το τρις εις θάνατον. Η μέρα που ακόμα και η Μήδεια της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας, αγκαλιάζει στοργικά τρεις ταλαιπωρημένες παιδικές ψυχούλες εκεί στο αλλού…».
Η ανάρτησή της
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
- Γιατί βάφουμε κόκκινα αυγά το Πάσχα – Τι συμβολίζει το έθιμο
- «Δείξε τι μπορεις να κάνεις»: Στη νέα εποχή της εργασίας, ένα καλό βιογραφικό δεν αρκεί
- Οι «βόλτες» της δικογραφίας για τις υποκλοπές ας μην οδηγήσουν σε παραγραφή και συγκάλυψη
- «Σκοτώνουν τα άλογα όταν γεράσουν»: 8 επιπλέον παραστάσεις στο θέατρο Εν Αθήναις
- The Expla-in Project | Τζέφρι ‘Eπσταϊν: Πώς λειτουργούσε το κύκλωμα;
- Ποιες χώρες εκδίδουν τα περισσότερα διαβατήρια σε «πολίτες εκτός ΕΕ»; – Σε ποια θέση βρίσκεται η Ελλάδα
- Πάσχα: Σήμερα η «μεγάλη έξοδος» – Γεμάτα φεύγουν τα πλοία
- Αρκάς: Η καλημέρα της Μεγάλης Πέμπτης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/evgeni-tcherkasski-6AcF6hcRU8A-unsplash-1-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442