Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δανάη Μπάρκα: Δάκρυσε on air - «Δεν υπάρχουν λέξεις - Η μάνα δεν σκοτώνει το παιδί της»

Δανάη Μπάρκα: Δάκρυσε on air – «Δεν υπάρχουν λέξεις – Η μάνα δεν σκοτώνει το παιδί της»

Συγκλονισμένη η παρουσιάστρια με την υπόθεση της Πάτρας. Όσα είπε στην εκπομπή της.

Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο μετά τις αποκαλύψεις ότι βρέθηκε σε πολύ μεγάλη ποσότητα η φαρμακευτική ουσία κεταμίνη στον οργανισμό της μικρής Τζωρτζίνας, με τη Δανάη Μπάρκα και τη Δέσποινα Καμπούρη να είναι φανερά συγκλονισμένες με την έκβαση της υπόθεσης.

Η παρουσιάστρια και η δημοσιογράφος αναφέρθηκαν κατά τη διάρκεια του «Πάμε Δανάη!» στις τελευταίες εξελίξεις και τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου αλλά δεν άντεξαν και «λύγισαν» on air.

«Υπάρχει μια ειρωνεία σε όλο αυτό. Το παιδάκι που βασανίστηκε μέχρι να αφήσει την τελευταία του πνοή, γιατί και ο κύριος Λέων είχε πει ότι και η Τζωρτζίνα είχε βασανιστεί μέχρι να πεθάνει. Και ήταν το παιδί που άφησε τα περισσότερα στοιχεία», ανέφερε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Καμπούρη.

Με τη Δανάη Μπάρκα να αναφέρει: «Είναι τρομερό αλήθεια. Δεν νομίζω ότι υπάρχουν λέξεις. Δεν μπορούμε να κάνουμε σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Ούτε μπορούμε να είμαστε ψύχραιμοι. Καμιά φορά δεν μπορείς να είσαι ψύχραιμος. Σοκάρεσαι. Σκέφτεσαι τους γονείς εκεί έξω. Τα κορίτσια που δεν έχουν καταφέρει να κρατήσουν ένα παιδί και να το φέρουν βαρέως όταν το σκέφτονται. Σκέφτεσαι την εικόνα ενός μωρού που μπορεί η μαμά του να του έκανε κακό και είναι σοκαριστικό»

«Η μάνα δεν σκοτώνει το παιδί της. Σκοτώνει για το παιδί της. Να μην παρεξηγηθώ, κανείς δεν πρέπει να σκοτώνει. Αντιλαμβανόμαστε όλοι πώς το λέω. Όντως, όμως όλοι όταν γεννιόμαστε λέμε έχω τη μαμά μου και τον μπαμπά μου και είμαι εντάξει», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024