Ελένη Ψυχούλη: Μιλάει πρώτη φορά για τον χωρισμό της “Δεν έχω το γονίδιο της συντροφικότητας”
«Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο να μοιραστώ τη ζωή μου» είπε η Ελένη Ψυχούλη
Η Ελένη Ψυχούλη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day” και τη δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή.
Η γνωστή δημοσιογράφος γαστρονομίας και μαγείρισσα , μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε για πρώτη φορά στον χωρισμό από τον σύντροφό της και τη νέα τη ζωή σήμερα.
«Ανακαλύπτω κάτι συγκινητικά υπέροχο και πολύ μεγάλο, το να ζεις για σένα. Αν σκεφτείς τη ζωή μας, σπάνια συμβαίνει αυτό το πράγμα. Οι άνθρωποι προσαρμόζουμε τη ζωή μας για τους ανθρώπους που έχουμε δίπλα μας. Εγώ αυτή τη στιγμή δε φροντίζω κανέναν και είναι συγκλονιστικό. Ξεκινάω από τα απλά καθημερινά πράγματα και ρωτάω τον εαυτό μου τι θέλω να φάω, πάντοτε μαγείρευα για κάποιον άλλον. Κάνω σχέδια για να τα ακυρώσω. Βγάζω εισιτήριο για να πάω στη Θεσσαλονίκη και δεν πάω.
Διαβάστε επίσης: Γιώργος Παπαπαύλου: Ποια είναι η σχέση του με τον Δημήτρη Λιγνάδη
Κατάλαβα με τα χρόνια ότι έχω το ταλέντο στον έρωτα, αλλά δεν έχω το γονίδιο της συντροφικότητας. Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο να μοιραστώ τη ζωή μου. Και χαίρομαι που το λέω γιατί παλιά κάτι τέτοιο ήταν ταμπού», είπε η Ελένη Ψυχούλη.
Για τη δήλωση που είχε κάνει ο Άγγελος Μπράτης “για τις γυναίκες που ψωνίζουν από τα καλάθια” ρωτήθηκε η Ελένη Ψυχούλη που έχει παραδεχτεί ότι ψωνίζει ρούχα από κινέζικα μαγαζιά.
«Από τη μία υπάρχει η απενοχοποίηση, όταν σε κάθε τετράγωνο υπάρχουν κινέζικα μαγαζιά, γιατί δεν λέμε ποιος ψωνίζει από εκεί; Προτιμάω να ψωνίζω με 1,5 ευρώ, γιατί το ντύσιμο είναι θέμα styling, να ξέρεις να συνδυάζεις πέντε πράγματα.
Από την άλλη, υπάρχει το δίκιο του Άγγελου, το οποίο είναι ένα καυτό ζήτημα. Αυτά τα παιδιά, δεν προστατεύονται στην Ελλάδα από κανέναν. Οι σχεδιαστές της μόδας δεν προστατεύονται. Έχουν πλουτίσει χώρες, εδώ στην Ελλάδα αυτά τα παιδιά είναι ήρωες», ανέφερε η Ελένη Ψυχούλη.
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.
- Ρωσία και ΗΠΑ «θα υπογράψουν συμφωνία για τη διάνοιξη σήραγγας που θα διασχίζει τον Βερίγγειο Πορθμό»
- Βουλή: Φοιτητές ενάντια στην αναθεώρηση του άρθρου 16 – «Θα πουλάνε πτυχία, ενώ εμείς μοχθούμε δέκα χρόνια»
- Ιωάννινα: Πλημμύρισαν δρόμοι μετά από έντονη βροχή και χαλάζι
- ΠΑΣΟΚ: Μετά τη «θλίψη και οργή» Μητσοτάκη για την ακρίβεια, ήρθε και η ομολογία της αποτυχίας από τον Π. Μαρινάκη
- Ελλάδα στον ΟΗΕ: Προσηλωμένοι στη διασφάλιση των εκπαιδευτικών δικαιωμάτων της μουσουλμανικής μειονότητας
- H ΑΙ σύντομα θα χρειάζεται περισσότερο νερό από ό,τι ο παγκόσμιος πληθυσμός
- Παίζοντας μπάλα στην πόλη του Πελέ…
- Τραμπ: «Αντιπατριωτικό» το ψήφισμα της Βουλής των Αντιπροσώπων που διατάσσει τερματισμό του πολέμου στο Ιράν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 04.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-josh-hild-1270765-4606770-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442