Σαρωτική η Κ15 του Ολυμπιακού, παρέσυρε την ΑΕΚ (4-0)
Οι Ερυθρόλευκοι επικράτησαν με το επιβλητικό 4-0 και έπιασαν στην κορυφή της βαθμολογίας τον ΠΑΟΚ με 31 πόντους, έχοντας μάλιστα και ένα ματς λιγότερο.
Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η Κ15 του Ολυμπιακού το παιχνίδι με την αντίστοιχη ομάδα της ΑΕΚ για τη Super League K15, με τους παίκτες του Τάσου Πάντου να κυριαρχούν στον αγωνιστικό χώρο και να επικρατούν με το επιβλητικό 5-0.
Οι Ερυθρόλευκοι με αυτή τη νίκη έπιασαν στην κορυφή της βαθμολογίας τον ΠΑΟΚ με 31 πόντους, έχοντας μάλιστα και ένα ματς λιγότερο.
Το σκορ άνοιξε στο 29’ από τον Καρκατσάλη μετά από εκτέλεση φάουλ του Φίλου ενώ πέντε λεπτά πριν το ημίχρονο (35’) ο Δαρβίρας «σέρβιρε» το 2-0 στον Ζουριδάκη. Στο 56ο λεπτό οι πρωταγωνιστές του δεύτερου τέρματος άλλαξαν ρόλους για το 3-0 ενώ ο Καρακώστας αξιοποίησε την πάσα του Σκουρόπουλου στο 69΄για το 4-0.
Η Σενεγάλη αναμένεται να προσφύγει ανώτατο αθλητικό δικαστήριο (CAS) μετά την απόφαση της Αφρικάνικης Ομοσπονδίας να της αφαιρέσει τον τίτλο του Κόπα Άφρικα.
H Αφρικανική Ομοσπονδία Ποδοσφαιρου (CAF) έκανε δεκτή την έφεση του Μαρόκου για τον τελικό και την αποχώρηση της Σενεγάλης πριν το χαμένο πέναλτι του Ντιας – Ακύρωσε την Σενεγάλη και το αποτέλεσμα δίνοντας το τρόπαιο στο Μαρόκο.