Νέο επεισόδιο στο… σίριαλ Πιέρ – Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ και Μικέλ Αρτέτα, με τον Ισπανό τεχνικό να σηκώνει το γάντι.
Κατά την παρουσίασή του από την Μπαρτσελόνα, ο Γκαμπονέζος επιθετικός είχε δηλώσει πως «είχα πρόβλημα με τον Αρτέτα, δεν περνούσα καλά. Δεν μπορώ να πω περισσότερα, αλλά δεν ήμουν πια χαρούμενος…».
Φυσικά, αυτή η τοποθέτηση του Ομπαμεγιάνγκ σήκωσε μπόλικη… σκόνη, με τον Μικέλ Αρτέτα να απαντάει.
«Κρίνοντας από τον τρόπο που βλέπω εγώ τα πράγματα, ήμουν η λύση στη σχέση με τον Ομπαμεγιάνγκ κι όχι το πρόβλημα…», ανέφερε στη συνέντευξη τύπου ο κόουτς της Άρσεναλ, με την κόντρα των δυο αντρών να φουντώνει.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Αυτοί είναι οι 11 που ξεκινούν για τον Ολυμπιακό στο κρίσιμο ματς της της 7ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League απέναντι στη Λεβερκούζεν.
LIVE: Παναθηναϊκός – Μπασκόνια. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Μπασκόνια για την 23η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.
Μετά τη νίκη του επί του Σιντάρο Μοτσιζούκι στην πρεμιέρα του στο Αυστραλιανό Όπεν ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε ειδική αναφορά στον Γιάννη Αντετοκούνμπο.