Επτά μήνες μετά το σοκαριστικό, καρδιακό επεισόδιο που υπέστη στο Euro, ο Κρίστιαν Έρικσεν μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση με τα χρώματα της Μπρέντφορντ.
Ο τεχνικός της Τότεναμ Αντόνιο Κόντε, ο οποίος συνεργάστηκε με τον Δανό μέσο στην Ίντερ ανέφερε για τον Έρικσεν: « «Ο Έρικσεν είναι κομμάτι της ιστορίας της Τότεναμ και αν τυχόν επιστρέψει θα είναι μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα, για εκείνον, αλλά και για εμένα.
Θα είμαι ο πρώτος που θα χαρώ να τον δω στο γήπεδο. Περάσαμε όμορφα στην Ίντερ, πήραμε πρωτάθλημα, περάσαμε δυο σημαντικές σεζόν και του εύχομαι όλα τα καλά. Θα ήταν όμορφο να τον έχω ξανά παίκτη μου στο μέλλον», ανέφερα χαρκτηριστικά ο Ιταλός τεχνικός.
Σε ηλικία μόλις 23 ετών, η Τρίνιτι Ρόντμαν αποξενωμένη κόρη του θρύλου του NBA Ντένις Ρόντμαν, έγινε η πιο ακριβοπληρωμένη γυναίκα ποδοσφαιρίστρια στον κόσμο, μετά την υπογραφή του νέου της συμβολαίου με την Washington Spirit.
LIVE: Ελλάδα – Ουγγαρία. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ελλάδα – Ουγγαρία για τα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
O τερματοφύλακας του Ολυμπιακού και της Εθνικής, μίλησε στην ιστοσελίδα της FIFPRO για τη σημασία και τη σπουδαιότητα που υπάρχει, ώστε οι ποδοσφαιριστές να ακολουθήσουν την ακαδημαϊκή, ξέχωρα από την αθλητική, καριέρα.
Ο Λανουά απέτυχε ως επικεφαλής της ΚΕΔ και δείχνει ότι δεν μπορεί να οδηγήσει την ελληνική διαιτησία στην πρόοδο, στην ανάπτυξη και σε όσο δυνατόν λιγότερα παράπονα