Ανατριχίλα στο «Αλεξάνδρειο» – Σταμάτησε το παιχνίδι στο 19ο λεπτό προς τιμήν του Άλκη
Συγκλονιστικές στιγμές στο παιχνίδι του Άρη με τον Ολυμπιακό το οποίο διακόπηκε στο 19ο λεπτό, με τους παίκτες των δύο ομάδων να καταθέτουν κίτρινα τριαντάφυλλα στην μνήμη του Άλκη.
Σε πολύ βαρύ κλίμα διεξάγεται το παιχνίδι του Άρη με τον Ολυμπιακό στο «Αλεξάνδρειο» λόγω της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού που έχει επισκιάσει τα πάντα στον ελληνικό αθλητισμό και όχι μόνο.
Στο 19ο λεπτό του ματς μάλιστα υπήρξε διακοπή, με τους παίκτες των δύο ομάδων, τους διαιτητές, αλλά και τον general manager της Εθνικής, Νίκο Ζήση, να καταθέτουν κίτρινα τριαντάφυλλα σε μία φανέλα του Άρη με το όνομα του Άλκη και το νούμερο «19» και όλους όσοι βρίσκονταν στο κλειστό να χειροκροτούν. Αρκετοί μάλιστα από τους παίκτες του Άρη και του Ολυμπιακού βούρκωσαν όπως φάνηκε στους τηλεοπτικούς δέκτες.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ευχαριστημένος για το ότι βοήθησε τον Ολυμπιακό να πάρει μια σπουδαία νίκη κόντρα στη Λεβερκούζεν, δήλωσε ο Κωνσταντής Τζολάκης στο επίσημο κανάλι των «ερυθρόλευκων» στο Youtube.