Εβδομάδα Μόδας Νέας Υόρκης: Με μάσκες και πιστοποιητικά εμβολιασμού οι παρευρισκόμενοι
Οι διοργανωτές υιοθετούν αυστηρά πρωτόκολλα για τον κοροναϊό.
Οι fashionistas θα εμπλουτίσουν υποχρεωτικά τα ευφάνταστα σύνολά τους με μάσκες, προκειμένου να παραστούν στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης για αυτή τη σεζόν, υιοθετώντας τα αυστηρά πρωτόκολλα για την Covid-19, που εφαρμόστηκαν σε μικρότερης εμβέλειας επιδείξεις μόδας.
Με την επιστροφή στα σόου με φυσική παρουσία τον Σεπτέμβριο, μετά τις ψηφιακές εβδομάδες μόδας που επέβαλε η πανδημία νωρίτερα, οι διοργανωτές ασπάζονται μια «νέα κανονικότητα», που συνίσταται σε ένα μείγμα φυσικής παρουσίας και ψηφιακών παρουσιάσεων.
Σχεδιαστές όπως οι Μάικλ Κορς, Καρολίνα Χερέρα και Κρίστιαν Σιριάνο θα παρουσιάσουν τις τελευταίες δημιουργίες του ζωντανά από τις 11 έως τις 16 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με το IMG Fashion, που οργανώνει το New York Fashion Week: The Shows.
Μάσκες και πιστοποιητικά
Μιλώντας στο Reuters, o Νόα Κοζλόφσκι, διευθυντής ανάπτυξης των εκδηλώσεων σημείωσε ότι η μάσκα είναι υποχρεωτική, όπως και η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού.
«Είναι η νέα κανονικότητα. Σε αυτήν τη σεζόν θα εφαρμόζεται η χρήση της μάσκας στους εσωτερικούς χώρους, η οποία θα είναι υποχρεωτική σε όλα τα σόου, η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού, η οποία θα είναι επίσης υποχρεωτική», τόνισε και διευκρίνισε:
«Όσοι πληρούν τις προϋποθέσεις εμβολιασμού, θα πρέπει να επιδείξουν ένα πιστοποιητικό ότι το έκαναν. Εάν όχι, θα πρέπει να επιδεικνύουν ένα τεστ PCR τελευταίων 48 ωρών ή ένα τεστ αντιγόνου έξι ωρών».
Σημειώνεται, ότι κάποιοι σχεδιαστές έχουν επιλέξει να μην δώσουν το «παρών». Μεταξύ αυτών, ο Τομ Φορντ που ακύρωσε το σόου του και ο Τομ Μπράουν που την ανέβαλλε για τον Απρίλιο.
Με πληροφορίες από ΑΠΕ
- ΟΟΣΑ: Πρόβλεψη για επιδείνωση της ελληνικής οικονομίας και πληθωρισμό στο 4,2%
- Η Θεοπούλα έγινε «ΕΛΑΣίτισσα»… και κάνει θραύση
- «Έφυγε» η Ελένη Ζέτου
- Τεχνική συνάντηση Ευρωπαϊκού έργου στο Δήμο Ηγουμενίτσας
- Ηθοποιός του How I Met Your Mother καταδικάστηκε σε ισόβια για απόπειρα δολοφονίας πρώην συντρόφου του
- Το τελευταίο αντίο στον Νίκο Ταγαρά – Παρουσία Μητσοτάκη και Σαμαρά η κηδεία
- Ναζίμ Χικμέτ: Πνεύμα ελεύθερο, δημιουργικό, φωτεινό
- Φινάλε με πρωτιά για το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» με τον Λάκη Λαζόπουλο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 03.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-benjaminfarren-11727472-1-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442